OneCNCXR4 20.43

Deze toevoegingen en aanpassingen van toepassing op alle versies van OneCNC

Toevoegingen

Punt entiteiten en laagnamen worden nu uitgevoerd in de DXF DWG export.
Importeren DXF DWG bestanden OneCNC zal nu altijd kleuren zichtbaar, zelfs op zwart scherm.
Geen instellingen voor dit omdat het is geautomatiseerd.
Dit is vooral voor gebruikers met zwarte schermen en de originele tekening heeft zwarte geometrie.

DXF en DWG zijn beide nu gescheiden voor export types.
DXF en DWG import zijn samen in het menu, maar automatisch gedetecteerd op i mport.

Aanpassingen
Aanpassingen werden gedaan in te breken aan oppervlakken in het modelleren.
Verdere aanpassingen werden gemaakt om te extruderen in het modelleren.
Aanpassingen verricht die Parasolid bestanden te importeren.