Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR5 Vrijgegeven als versie 30.36

De nieuwe functies van OneCNCXR5 opzichte van vorige versies kunt u hier vinden.

De link naar filmpjes van OneCNCXR5 nieuwe en bijgewerkte functies.

OneCNC heeft nu OneCNCXR5 Versie 30.43

Deze versie heeft een aantal nieuwe functies plus een groot aantal kleine veranderingen als gevolg van meldingen ontvangen van OneCNC wereldwijde ondersteuning kantoren.

OneCNCXR5 Mill Expert 4 assen gebruikers

Er zijn 2 nieuwe functie in OneCNCXR5 Mill Expert 4 asmodule

Deze functies zorgen voor een volledige 4 assige bewerking rond de as die in een bepaalde stap in bedrag en de andere is een continue spiraal bedrag rond de as.

OneCNCXR5 draaibank Expert gebruikers

Er zijn 2 nieuwe functies in OneCNCXR5 draaibank Expert 4 assen volledige bewerking module.

Deze functies zorgen voor een volledige 4-as rond de C-as in een set overstap bedrag of een doorlopende spiraal bedrag ook rond de C-as.

Deze functies zijn opgenomen in de vergunning voor de bovengenoemde producten zonder extra kosten.

OneCNCXR5 Wire EDM gebruikers

Nieuwe functies werden afgerond voor het potten van onregelmatige vormen.
Nieuwe methode van chaining werd voltooid voor het selecteren van kettingen aan welke kant van de lijn aan te geven.

Alle andere systemen

De meeste talen moest updates voor de veranderingen die we aan de verschillende functies hebben gemaakt weerspiegelen.

Een wijziging is gemaakt om Solidworks 2012 laden van het bestand te verbeteren.

Nieuwe helpbestand werd toegevoegd up-to-date oplevering OneCNCXR5 te brengen.

Mac-gebruikers
Er werden correcties toegepast voor sommige MAC systemen die gradiënt scherm lijnen in sommige hardware configuraties gebruikers kunnen nu de File ingesteld hebben> Eigenschappen> Kleuren> kunnen ze nu de Drawing Achtergrond> zodat beide kleuren zijn identiek aan het scherm corrigeren.

OneCNCXR5 Versie 30.43 is nu beschikbaar in de update-server.

Lees meer ...

Aanschaf van een nieuwe pc of laptop

Aanschaf van een nieuwe pc of laptop

Speciale opmerking:

Dit is een tip voor de gebruikers de aankoop van nieuwe hardware met name laptops voor hardlopen OneCNC.

We worden vaak gevraagd welk merk van PC of laptop aan te schaffen om OneCNC lopen.

Omdat het bereik en merken zijn zo groot dat we raden OneCNC direct worden geïnstalleerd op een memory stick te testen en uit de eerste hand. Dit is zeer eenvoudig te installeren door de normale installatiemethode maar selecteren van de memory stick van de plaats installatie maakt het mogelijk om te testen op de verschillende PC's.

Deze flexibiliteit van testen geeft de mogelijkheid om de memory stick meenemen OneCNC geïnstalleerd samen met uw OneCNC dongle op de computer op te slaan en test de pc of laptop, zonder de noodzaak om de software te installeren op de PC.

U hoeft alleen de memory stick met OneCNC geïnstalleerd in 1 USB-poort en de dongle in een andere USB-poort op de pc inloggen op de memory stick en start de OneCNC_Start.exe toepassing op de PC testen met de voorbeeldbestanden in de steekproef opgenomen directory.

Bestanden en toegang tot de schijf bewaart, worden langzamer zijn met de memory stick echter zul je in staat om gemakkelijk testen van de grafische snelheid en functionaliteit vrij gemakkelijk door deze methode.

Lees meer ...

OneCNCXR4 21.39

Deze update geldt voor alle versies van XR4

Help-bestand

Er is een nieuwe bijgewerkte Help-bestand in alle versies van OneCNCXR4

Talen

Er is een nieuwe Turkse taal toegevoegd aan alle versies van OneCNCXR4.
Andere talen zijn bijgewerkt om de recente wijzigingen in de functionaliteit te geven.

OneCNCXR4 draaibank Professional en OneCNCXR4 draaibank Express.

Simulatie-instellingen zijn gewijzigd voor het simuleren van interne draaibank saai en groovende. De standaard maten voor draaibank tips waren te groot bij het simuleren van kleine boringen en dit is gewijzigd.

Import en export vertalers.

Talrijke verfijningen zijn afgerond om de OneCNCXR4 vertalers als een lopende procedure voor het bijwonen van de rapporten.