Aanschaf van een nieuwe pc of laptop

Speciale opmerking:

Dit is een tip voor de gebruikers de aankoop van nieuwe hardware met name laptops voor hardlopen OneCNC.

We worden vaak gevraagd welk merk van PC of laptop aan te schaffen om OneCNC lopen.

Omdat het bereik en merken zijn zo groot dat we raden OneCNC direct worden geïnstalleerd op een memory stick te testen en uit de eerste hand. Dit is zeer eenvoudig te installeren door de normale installatiemethode maar selecteren van de memory stick van de plaats installatie maakt het mogelijk om te testen op de verschillende PC's.

Deze flexibiliteit van testen geeft de mogelijkheid om de memory stick meenemen OneCNC geïnstalleerd samen met uw OneCNC dongle op de computer op te slaan en test de pc of laptop, zonder de noodzaak om de software te installeren op de PC.

U hoeft alleen de memory stick met OneCNC geïnstalleerd in 1 USB-poort en de dongle in een andere USB-poort op de pc inloggen op de memory stick en start de OneCNC_Start.exe toepassing op de PC testen met de voorbeeldbestanden in de steekproef opgenomen directory.

Bestanden en toegang tot de schijf bewaart, worden langzamer zijn met de memory stick echter zul je in staat om gemakkelijk testen van de grafische snelheid en functionaliteit vrij gemakkelijk door deze methode.