OneCNCXR4 21.39

Deze update geldt voor alle versies van XR4

Help-bestand

Er is een nieuwe bijgewerkte Help-bestand in alle versies van OneCNCXR4

Talen

Er is een nieuwe Turkse taal toegevoegd aan alle versies van OneCNCXR4.
Andere talen zijn bijgewerkt om de recente wijzigingen in de functionaliteit te geven.

OneCNCXR4 draaibank Professional en OneCNCXR4 draaibank Express.

Simulatie-instellingen zijn gewijzigd voor het simuleren van interne draaibank saai en groovende. De standaard maten voor draaibank tips waren te groot bij het simuleren van kleine boringen en dit is gewijzigd.

Import en export vertalers.

Talrijke verfijningen zijn afgerond om de OneCNCXR4 vertalers als een lopende procedure voor het bijwonen van de rapporten.