Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR5 30.89

Dit zijn de wijzigingen in OneCNCXR5 in versie 30.89

Er waren berichten verzonden van Solidworks bestanden niet importeren op sommige PC's en op anderen importeerde prima. Dit was te wijten aan SW registratie op sommige PS en deze versie corrigeert dat registratie.

Japanse versie

De Japanse versie installeert nu de gelokaliseerde versie Japanse taal helpbestanden.

Italiaanse versie

De Italiaanse versie installeert nu de gelokaliseerde versie Italiaanse taal helpbestanden.

Materiaal setting in Frezen Versies

We hadden doorgezonden berichten dat de materiaalkeuze niet stak met een aantal instellingen waarbij template / favoriete / bibliotheek combinaties ontvangen. Deze functie is aangepast om te verblijven op de geselecteerde totdat u naar een ander materiaal.

Lees meer ...

OneCNCXR5 30.86

Dit zijn wijzigingen in OneCNCXR5

5 Axis Inverse Feed

Er was een verslag gestuurd van de NC-blokken van inverse feed die ontbraken de inverse-feed.

Werkbriefje

Er werd gemeld deze week dat er een probleem was met de tekstopmaak van het werkbriefje. Na onderzoek bleek dat het PDF-formaat zijn gewijzigd dat werd gecorrigeerd en reset in deze update.

Lees meer ...

OneCNCXR5 30.85

Dit zijn extra functies en toevoegingen aan OneCNCXR5

Solidworks 2013

Solidworks is bijgewerkt naar Solidworks 2013 af te kunnen handelen. Solidworks houden van hun veranderende bestandsformaat elk jaar dat gebruikers verplicht om software te upgraden. Op zijn beurt OneCNC inspanningen om bij te blijven met de nieuwste bestandsbeheer met de nieuwste versie van OneCNC. Deze update heeft nu de mogelijkheid om te importeren Solidworks 2013 bestanden.

Paraolid Import

Parasolid import is verbeterd om te helpen in het omgaan met slechte Parasolid bestanden.

Z kopieerfunctie.

Een nieuwe functie is toegevoegd aan OneCNCXR5 aan gemiste functionaliteit van het kopiëren van meerdere bestanden in Z. Een schaal factor werd ook toegevoegd voor deze functionaliteit te dekken.