OneCNCXR8 frigivelse 63.18

Denne udgivelse har nye funktioner:

SOLIDWORKS 2021 direkte fil er blevet føjet til alle versioner af OneCNCXR8

Direkte filimport er nu tilgængelig til SOLIDWORKS 2021.

Dette betyder nu, at OneCNC kan importere alle SOLIDWORKS-filer direkte fra SOLIDWORKS 2004 op til SOLIDWORKS 2021

NY FUNKTION i OneCNCXR8 Fræsningsversioner

OneCNC XR8 Express Advantage Professional og Expert har alle denne nye funktion.

I Mill Stock-værktøjsstier har ansigtsfunktionen en ny funktion, der automatisk styres af grænsevalget.

Hvis du vender mod en del som denne og de indre og ydre grænser vælges, når du bruger ansigtsfunktionen, vil den automatisk komme hurtigt over ørummet med det samme indstillede springafstand.

Indstil til Zig Zag, det vil være som dette billede

Indstil til en enkelt retning, det ville se sådan ud

I delen er mindre, og brugeren ønsker ikke, at den skal løfte og hurtigt over rummet, vælg bare ikke den indre grænse.

Andre opdateringer i denne udgivelse

Mølleversion
4 akser
Mange forbedringer i 4-akses fuld spiral rundt og langs og vikles.
Simulation 4-akse blev opdateret
I visse tilfælde skal tidligere versioner muligvis redigeres, hvis der er en besked om at gøre det.

Sværdbearbejdning
Sværdbearbejdningen i 5-akses samtidig havde et problem med nulvinkelindstillinger, der forårsager undtagelse nu rettet

Mølleprofil
Stor forskydning forårsagede et problem, der nu er rettet.

Affasningsværktøj
Eksempel på affasningsværktøj blev rettet.

Drejebænk version
4 akser

Mange forbedringer i 4-akses fuld spiral rundt og langs og vikles.
Simulation 4-akse blev opdateret
I visse tilfælde skal tidligere versioner muligvis redigeres, hvis der er en besked om at gøre det.

Drejning af drejebænk
Der var en uventet ramme i den eksterne tråddialog Japansk version nu rettet.

Wire EDM-version
Wire EDM-knapper i hovedledningsdialogen blev rettet.

Alle versioner af OneCNCXR8

Sprog
Ny japansk sprogopdatering tilføjet.
Ny koreansk sprogopdatering tilføjet

Dimensioner
Leader-pile blev rettet.

Tekst
Ny test blev tilføjet til lag 0 snarere end aktivt lag.

Særlig note om OneCNC-licensering

OneCNCXR8 kan bruges uden forbindelse til internettet.

OneCNC-applikationer er designet til at fungere uden internetadgang for at hjælpe med fuldstændig databeskyttelse.

Opdatering af OneCNC er stadig enkel ved hjælp af en anden pc, der har webadgang til at downloade dine opdateringer ..

Brugere kan gå til OneCNC-nettet ved hjælp af dongelnummeret og serienummeret for at downloade OneCNC-opdateringen og derefter tage det til OneCNC-pc'en for at opdatere.

Denne metode giver dig mulighed for at have fuld kontrol over dine produktionsfiler, der ikke er forbundet med internettet.

Kombineret med din OneCNC Perpetual licens hjælper med at levere fuld digital dater-beskyttelse.

OneCNCXR8 version 63.18 er nu tilgængelig for alle licenserede brugere fra OneCNC Update-serveren.