OneCNCXR7 Opdater 51.15

Vi har udgivet OneCNCXR7 Version Frigivelse 51.15

Dette er nu tilgængelig i OneCNC opdateringsserveren

Hvad er de vigtigste elementer i denne opdatering.

OneCNCXR7 Alle versioner

Opdater til den kinesiske traditionelle sprog

Versioner OneCNCXR7 Milling

I alle de fræsning versioner Flere dele nummer viser nu i NC Manager.

multiple

Versioner OneCNC XR7 Drejebænk

Drejebænken Parting cyklus
Denne funktion er blevet opdateret og nøjagtigt muliggør en finish, skåret med en kombineret fas eller radius på den del kant.
Dette giver mulighed for en del af, og den del, der parted kan have en affasning eller radius på bagsiden af ​​den udføres med den samme afstikkeværktøjet del.

parting

Den drejebænk værktøj fil understøtter Trigon form spids
OneCNCXR7 Drejebænk versioner understøtter nu trigon form spids til drejning og vender.

trigon

OneCNCXR7 Drejebænk værktøjsholdere
Den drejebænk installere nu har tilføjet værktøjer i sving ansigt til L og R indehavere, der omfatter trigon tiip form.

Disse nye holdere vises kun i nye anvendelsesområder installationer.
Hvis du har bare standard leveres værktøjer installeret i dit bibliotek uden tilsat værktøj eller holdere, og du ønsker at få den opdaterede værktøj fil gøre følgende.
Luk OneCNCXR7 Drejebænk gå den indstillingerne mappe af drejebænk og der bør være en standard bibliotek mappe bare omdøbe filerne i standard værktøj filbibliotek den og OneCNCXR7 vil så automatisk installere det nye værktøj filen, når du næste åbne og bruge drejebænk.

Der er andre justeringer og korrektioner til indstillinger næse tangent og drikkepenge centrum af den trekantede spids

SÆRLIG MEDDELELSE

OneCNCXR7 drejebænk kan støtte brugerdefineret form tip, men i hvert tilfælde spidsen vil grafisk kun være repræsenteret som en diamant form med forreste og bageste vinkler som fastsat af de brugerdefinerede indstillinger.

Dette er så brugeren ikke behøver at oprette spidsen form til den brugerdefinerede vinkler.
Selvom vi nu har tilføjet trigon form var det ikke nødvendigt at rent faktisk har den faktiske trigon form til at bruge, at tip, fordi det har samme forreste og bageste vinkler som diamant skrub spids

Alt, OneCNCXR7 havde brug for var de førende og bagkanten af ​​spidsen for at skabe værktøjet stier.
Resten af ​​formen er kun visuel repræsentation, som ikke har nævneværdig indflydelse på selve værktøjet stien.
Grunden til at nævne det er fordi mange brugere fremstiller deres egne værktøjer og skabe deres egen loddet på tip terræn til bestemte brugerdefinerede vinkler.

I disse tilfælde spidsen vil være repræsenteret ved en diamant form med forreste og bageste vinkler, som angivet i værktøjsbiblioteket beskrivelse.
Brugere skal være klar over, at dette er tilgængelig som brugerdefinerede indstillinger.
Når du opretter brugerdefinerede tips retningen er styret af holderen, så alle brugeren skal gøre er at vælge en holder, der vil give den korrekte orientering og skabe den brugerdefinerede spids i overensstemmelse hermed.
Navnet på biblioteket for indehaveren og eller brugerdefinerede spids kan derefter navngives i overensstemmelse hermed.

For yderligere information bruge OneCNC hjælpefiler til orientering.