OneCNCXR7 Udgivelse 52.10

OneCNC har udgivet OneCNCXR7 Version Release 52.10

Dette er nu tilgængeligt i OneCNC Update Server.

Denne opdatering gælder for alle OneCNCXR7 versioner.

Denne opdatering har forskellige mindre rettelser og opdateringer, der findes i OneCNC-test samt brugerrapporter.

Denne OneCNC Update har tilpasninger til filoversætterne af Solidworks Parasolid og STEP

Ny kinesisk oversættelse er blevet tilføjet til de kinesiske forenklede og traditionelle kinesiske sprog.

Denne opdatering er nu tilgængelig for alle licenserede brugere af OneCNCXR7 fra opdateringsserveren.