OneCNCXR7 Release 52.10

OneCNC heeft OneCNCXR7 versie-release 52.10 uitgebracht

Dit is nu beschikbaar in de OneCNC Update Server.

Deze update is van toepassing op alle OneCNCXR7-versies.

Deze update bevat verschillende kleine correcties en updates die in OneCNC-tests zijn gevonden, evenals gebruikersrapporten.

Deze OneCNC-update heeft aanpassingen aan de bestandsvertalers van Solidworks Parasolid en STEP

Nieuwe Chinese vertaling is toegevoegd aan de Chinese Vereenvoudigde en Traditionele Chinese talen.

Deze update is nu beschikbaar voor alle gelicentieerde gebruikers van OneCNCXR7 vanaf de updateserver.