OneCNCXR6 40,26

OneCNCXR6 Opdater version 40.26 er blevet frigivet og er nu tilgængelig i opdateringen serveren

OneCNC har tilføjet en ny funktion i denne opdatering for traditionel indkasserer

Denne funktion er blevet erstattet af en ny Traditionelle Pocket funktion, som nu giver en reel effektivitetsløft for brugere, der har dette krav .. Denne funktion gør det nu muligt for værktøjet skridt over for at blive sat op til 95% af værktøjs-diameteren til at give denne nye efficiency.This dramatiske stigning i dækningen op til 95% blev udviklet på grund af mange brugergrupper anmodninger om øget effektivitet i den traditionelle lommen funktionen. Funktionen er lige så enkel at bruge som før med den eneste forskel er, at brugeren nu kan gøre brug af denne nye teknologi ved at øge trin i løbet af beløbet efter behov ..

Dette er en video, der viser evnen af ​​ny funktionalitet Traditional Pocket funktion.

Denne nye funktion er tilgængelig i alle OneCNCXR6 Mill versioner og er nu tilgængelig for download og brug.