OneCNCXR2 7,39

Opdater 7.39 Udgivet April 5, 2006

Opdater 7.39 har ny funktionalitet

Hvad er i denne opdatering:

Stillingen blev ændret for at tillade en 3-akse samtale EZtrak indlæg for at være konfigurerer. Den EZtrak kræver en Z-værdi, der skal indgå med buer.

Læs mere ...

OneCNCXR2 7.37

Opdatering 7.37 udgivet januar 30, 2006

Version 7.37 indeholder nye funktioner

Hvad er i denne opdatering:

Dette er hvad der er i denne opdatering, og der bør udvises særlig omhu for at læse denne information, før du installerer softwaren, så du er fuldt fortrolige med denne funktionalitet.

Alle disse tilføjelser og ændringer gælder for OneCNCXR2 Mill Express OneCNCXR2 Mill Advantage OneCNCXR2 Mill Professional og OneCNCXR Mill Expert.

Rengør Circle / Facing / Profil / lommetyveri / Cut Chain 2D

Rengør Circle / Facing / Profil / lommetyveri / klip kæde 2D alle nu har mulighed for at arbejde i fast Z samt den ønskede evne at kunne vælge Z niveau fra den valgte geometri.

Rengør Circle / lommetyveri / Facing alle nu har automatiske step-over beløb baseret på en procentdel af værktøj diameter.

Den nye funktionalitet af alle de ovennævnte funktioner giver mulighed for to metoder til at vælge højde og dybde af funktionerne.

Dette sker alt i én dialog og alle andre dialoger i guiden forbliver uændrede.

Sådan bruger du Clean Circle Indstillinger

Fast Z-mode

Dette første billede viser indstillingen metode til at arbejde i "Fixed Z mode" af "Ren cirkel".

Det er den tilstand, der OneCNC traditionelt har arbejdet i.

Denne tilstand kaldes Materiale Z toppen, som er den faktiske absolutte Z-værdi på toppen af ​​"Clean cirkel", uanset hvor grænsen af ​​geometrien eller kæde.

Den endelige Z er også den absolutte faktiske absolutte Z værdi cirkelfræsning bunden.

Dette er standard handling af "Clean cirkel" med tagget til venstre "umærket"

Valg af Z-tilstand

Dette andet billede viser indstillingen metode til at arbejde i "Selected Z mode" Clean Circle funktion.

Dette tilføjet nye funktion giver fleksibilitet at arbejde fra din oprettede valgte geometri.

Denne tilstand kaldes "Selection Z", som er den egentlige valgte Z-værdi på toppen af ​​"Ren cirkel" geometri eller en kæde, som du opretter.

Dybden er tilvækst Z-værdi afstand fra den valgte cirkel geometri til bunden skabe dybden af ​​ren cirkel.

Du vil bemærke, at pile, der angiver denne afstand, når "materiale top fra valg" er kodet til at hjælpe med at beskrive dette.

Dette valg Z tilstand kræver tag boks til at være "tagged".

Sådan bruger Facing Indstillinger

Fast Z-mode

Dette første billede viser indstillingen metode til at arbejde i "Fixed Z mode" af Facing.

Denne tilstand kaldes "Materiale Z top", som er den faktiske absolutte Z-værdi på toppen af ​​"Facing" uanset hvor grænsen af ​​vendende geometri eller kæden trækkes.

Den endelige Z er også den absolutte faktiske absolutte Z-værdi på dækpladen er den absolutte værdi, du indtaster.

Dette er standard handling af "Facing" med tagget til venstre "umærket"

Valg af Z-tilstand

Dette andet billede viser indstillingen metode til at arbejde i "Selected Z mode" på dækpladen funktionen.

Denne tilstand kaldes "Selection Z", som er den egentlige valgte Z-værdi på toppen af ​​"Facing" geometri eller kæde, som du har tegnet og valgt.

Den samlede dybde er den inkrementelle Z-værdi afstand fra den valgte kæde til "Facing" færdig værdi.

Du vil bemærke, at pile, der angiver denne afstand, når "materiale top fra valg" er kodet.

Denne tilstand kræver, tag kassen at være "tagged".

Sådan bruger Profilindstillinger

Fast Z-mode

Dette første billede viser indstillingen metode til at arbejde i "Fixed Z måde" af Profile funktionen.

Denne tilstand kaldes "Material Z top", som er den egentlige absolutte Z-værdi på "Profil", uanset hvor grænsen for "Profil" geometri eller kæde tegnes.

Den endelige Z er også den absolutte faktiske absolutte Z værdi af "Profil" bunden.

Dette er standard handling af "Profil" med tagget til venstre "umærket"

Valg af Z-tilstand

Dette andet billede viser indstillingen metode til at arbejde i "Selected Z måde" af Profile funktionen.

Denne tilstand kaldes "Selection Z", som er den egentlige valgte Z-værdi på toppen af ​​"Profil" geometri eller kæde, som du har tegnet og valgt.

Den totale dybde er den inkrementelle Z-værdi afstand fra den valgte kæden til "Profil" bottom.

Du vil bemærke, at pile, der angiver denne afstand, når "materiale top fra valg" er kodet.

Denne tilstand kræver, tag kassen at være "tagged".

Sådan bruger Pocket Indstillinger

Fast Z-mode

Dette første billede viser indstillingen metode til at arbejde i "Fixed Z mode" Pocket-funktionen.

Denne tilstand kaldes "Materiale Z top", som er den faktiske absolutte Z-værdi af det øverste af lommen, uanset hvor grænsen af ​​lommen geometri eller kæde er trukket.

Den endelige Z er også den absolutte faktiske absolutte Z-værdi af lommen bunden.

Dette er standard handling af lommen med tagget til venstre "umærket"

Valg af Z-tilstand

Dette andet billede viser indstillingen metode til at arbejde i "Selected Z mode" af lommen.

Denne tilstand kaldes "Selection Z", som er den faktiske valgt Z-værdi af det øverste af lommen lomme geometri eller kæde.

Dybden er tilvækst Z-værdi afstand fra det valgte trukket kæde til lommen bunden.

Du vil bemærke, at pile, der angiver denne afstand, når "materiale top fra valg" er kodet.

Denne tilstand kræver, tag kassen at være "tagged".

Sådan bruger Cut Chain 2D-indstillinger

Fast Z-mode

Dette første billede viser indstillingen metode til at arbejde i "Fixed Z mode" i Cut Chain 2D.

Denne tilstand kaldes "Material Z" top, der er den faktiske Absolut Z-værdi af "Cut Chain" uanset hvor geometri eller kæden er trukket.

Den endelige Z er også den absolutte faktiske absolutte Z værdien af ​​"Cut Chain".

Dette er standard handling af lommen med tagget til venstre "umærket"

Valg af Z-tilstand

Dette andet billede viser indstillingen metode til at arbejde i "Selected Z tilstand". af Cut Chain 2D

Denne tilstand kaldes "Selection Z", som er den egentlige valgte Z-værdi på toppen af ​​"Cut Chain" geometri eller kæde.

Dybden er den inkrementelle Z-værdi afstand fra den valgte kæde til "Cut Chain Bottom".

Du vil bemærke, at pile, der angiver denne afstand, når "materiale top fra valg" er kodet.

Denne tilstand kræver, tag kassen at være "tagged".

Andre ændringer i denne 7,37-version

Clean Circle

Clean Circle har negativ evne på færdige størrelse.

Job Sheet

Job ark tool størrelser vises i fuld størrelse decimal

Arcs

Arcs skitse når skitsering positioner preview ikke er begrænset til 2, og vil vist alle buer nu.

Trimning

Scissor trim er blevet justeret for bedre at håndtere udvundet eller importeret mistænkte geometri.

Profil

Profil funktion ved hjælp af maskinens fræser comp har haft logik inkluderet for at forhindre brugere, der har en nul-post længde. CNC-maskiner kræver et træk for kutter comp tilføjelse.

Profil tillader nu nul vinkel på tilgang og afgang til effektivt at forlænge cut hvis du skærer en enkelt linje som kanten af ​​en blok osv.

Sprog

Polsk sprog er nu inkluderet og tilgængelig installere.

Dansk sprog er nu afsluttet, og inkluderet og til rådighed på installere.

Ét ord i rådgivning med disse samme som alle sprog, de kan kræve den oversatte version af Windows også for dem at arbejde.

Læs mere ...

OneCNCXR2 7,33

Opdater 7,33 frigivet December 11, 2005

Version 7.33 indeholder nye funktioner

OneCNCXR2-version 7.33 har følgende funktionalitet tilføjet.

Dansk Sprog support er blevet tilføjet, så det kan installeres i de danske styresystemer til brug med det danske sprog.

Vi er blevet spurgt af nogle få brugere, der siger nogle af de sprog, synes mærkeligt, hvis de installerer dem. I de fleste tilfælde vil dette være så for eksempel japansk sprog er kun funktionel, hvis indlæst i det japanske Windows-operativsystemet.

Er blevet tilføjet Støtte til DMG og Hermle 5 akset simulering og preview af den 45-graders vinkel maskine.

Rapporter Ensrettet:

Et problem med Simulering og Rest robot Sektionsinddeling blev udbedret.

Et problem med den nye affasning funktion i de 4 akse og 5 akse modes var udbedret.

Funktionalitet Coming:

Polsk sprogstøtte gennemføres i øjeblikket, og bør være tilgængelig ved udgangen af ​​januar

Opdater 7.31 frigivet 25 november 2005

Version 7.31 indeholder nye funktioner

Denne opdatering gælder for alle versioner OneCNCXR2

Der var en ny funktion tilføjet på lager værktøjsbaner kaldet Affasning

Denne funktion er i alle fræsning versioner.

Denne automatiske funktion opretter en affasning med meget lille indsats.

Position 1 eller 2 vælges.

I auto tagged tilstand vil affasning værktøjet automatisk blive centreret om fas kant.

Hvis du har brug affasning værktøj ikke at passere kant 2 er det bare et spørgsmål om un tagging auto og redigering af værdien til nul.

Du kan indstille affasning størrelse enten af ​​længde eller bredde og én indtastede interaktivt ændre den anden.

Simuleringen er vist her

Der var en ny opdateret funktion til at erstatte Clean Circle

Denne nye funktion er i alle fræsning versioner.

Denne funktion har nu automatisk efterbehandling evne med maskine kompensation eller automatisk software kompensation.

Skræve over kan være så meget som værktøjs-diameteren, hvis det kræves.

Du kan indstille det beløb, du ønsker, finish snit til at tage. Skrub har ikke maskine cutter kompensation, men finish gør. Eftersmagen er udført med det samme værktøj som skrub.

Du kan vælge den efterbehandling, der skal udføres på hvert af de skrub dybder eller bare den fulde dybde.

Konstruktionen fly kan nu være slukket

Byggeriet fly kan nu være slukket. Når off flyene vil stadig fungere. For eksempel, hvis du vælger en overflade at sætte flyet vil du momentant se flyet synlig.

Når du genstarter systemet flyene vil altid være på, indtil den slukkes, hvis det kræves.

De automatiske borecykler er blevet ændret

Denne nye funktion er i alle fræsning versioner.

Den automatiske bore cyklusser af hakke og dybt hul har nye ekstra funktionalitet for hurtig tilbagevenden i det borede hul.

Den Scissor trim

Den Scissor trim funktion ikke trimme slukkede enheder.

The Break Mange Function

Denne funktion virker ikke bryde blændet enheder nu.

Den Extrude Cut Funktion

Denne funktion virker ikke nu skåret blændede enheder

The Post med brugerdefinerede cykler

Den brugerdefinerede cykler behøver ikke at have {Z} at skrive koden nu.

Tyske udgave

Den tyske sprogversion understøtter nu kommaer i decimal.