OneCNCXR6 40.59

OneCNCXR6 Version 40.59 er blevet frigivet og er tilgængelig i opdateringen serveren.

Denne version har følgende opdateringer:

Ændringer i OneCNC Mill Versioner

Lagring af Standard Axis i OneCNCXR6 Mill Properties

Nu når en bruger i møllen systemer sætter en akse for CAM såsom 5-akse positionel det vil automatisk blive gemt i filen.

Dette giver mulighed for, når genåbne den samme fil igen, vil det blive stadig sat til 5 akse positionering som indstillet af brugeren.

Filen vil altid forblive som sidste sæt af brugeren.

Når brugeren åbner en ny fil vil det blive sat tilbage til standardindstillingen som fastsat i egenskaberne indstilling som vist i denne dialog.

Ved installation af en ny software, vil blive sat til standard 3-akse, som vist i denne dialog.

Brugerne behøver ikke at ændre standardindstillingen, hvis de for det meste bruger 3 akse.

Hvis en bruger har en 5-akse positionel maskine og bruger altid 5-akse positionel han kunne ændre standard til 5 akse positionelle så selv nye filer vil åbne sat til 5 akse positionel.

Dette har været et populært anmodning fra brugere i støtte linje, og har været nævnt i forummet.

Denne automatiseret metode bør bistå fordi medmindre de har grund til at indstille standard anderledes ingen yderligere interaktion er påkrævet, og filen vil altid være som tidligere angivet af brugeren.

Brugeren behøver kun at huske at indstille akse som kræves, når du starter CAM-funktionen.

properties42

Ændringer i OneCNC Drejebænk Versioner

Lagring af Standard Axis i OneCNCXR6 Drejebænk Properties

Nu når en bruger i drejebænk systemer sætter en akse for CAM, såsom y-aksen positionel det vil automatisk blive gemt i filen.

Dette giver mulighed for, når genåbne den samme fil igen det bliver stadig sat til y-aksen, som er fastsat af brugeren.

Filen vil altid forblive som sidste sæt af brugeren.

Når brugeren åbner en ny fil vil det blive sat tilbage til standardindstillingen som fastsat i egenskaberne indstilling som vist i denne dialog.

Ved installation af en ny software, vil blive sat til standard C-akse, som vist i denne dialog.

Brugerne behøver ikke at ændre standardindstillingen, hvis de for det meste bruger 3 akse.

Dette har været et populært anmodning fra brugere i støtte linje, og har været nævnt i forummet.

Denne automatiseret metode bør bistå fordi medmindre de har grund til at indstille standard anderledes ingen yderligere interaktion er påkrævet, og filen vil altid være som tidligere angivet af brugeren.

Brugeren behøver kun at huske at indstille akse som kræves, når du starter CAM-funktionen.

properties5

OneCNCXR6 Drejebænk (alle versioner)

Ved brug af drejebænk værktøjer som knap tip stilarter simuleringen er blevet opdateret.

Vi har foretaget ændringer i Drejebænk simulation bedre repræsenterer hvad der sker, når du bruger en knap typen stil værktøj, mens du bruger G41 G42 forskydninger i kontrollen.

Når bearbejdning en del som denne skive remskive som dette eksempel billede viser nogle brugere kan ikke indse problemerne i forbindelse med denne type værktøj, hvis der ikke anvendes de korrekte oplysninger.

Når bagsiden af ​​værktøjet bruges til egentlige skæring som også gælder for alle værktøjer og bruge bagkanten af ​​værktøjet er det meget vigtigt, at detaljerne i værktøjer er indtastet korrekt.

Dette er fordi, hvis brugeren kun sætter de værktøjskorrekturer til den forreste tangenten kant og diameteren tangenten kant spidsen radius er meget vigtigt.

Før i tiden var det forventet erfarne brugere til at bruge turn ansigt automatiske indstilling for at se de simulerede resultater.

Simuleringen vil nu afspejler den korrekte simulering af værktøjet ved hjælp af G41 / G42 offset give detaljerne i værktøjet er korrekt i værktøjet detaljer.

Det er ikke altid forstået vigtigheden af ​​at have den korrekte vinkel af værktøjet og eller radius af spidsen. Hvis bagsiden af ​​værktøjet også skære eller profilering som pr dette eksempel, hvis værktøjet ikke rette del ikke vil være korrekt. Det er ikke muligt at ændre spidsen radius medmindre programmet ikke er gjort egnet.

sheave

Denne næste billede viser betydningen af ​​de korrekte oplysninger om en efterbehandling værktøj, hvor det bruger også bagkant til efterbehandling.

tapertest

Ændringer i Wire EDM Express Version

Installer
Der blev foretaget ændringer til OneCNCXR6 Installer for at installere den gældende prøve filer og indlæg.

Ændringer i alle versioner

Sprog:
Yderligere oversættelse blev afsluttet for nogle sprog.

Hjælp-fil:

Hjælp filer blev opdateret for alle versioner, herunder den seneste Standard Axis spare funktion.

OneCNCXR6 Hjælp-filer bør være det første sted at søge, når du er på udkig efter nogen detaljer om software funktionalitet.

properties2

Den OneCNCXR6 Version 40.59 er nu tilgængelig i opdateringen server for alle licenserede brugere.

Læs mere ...

OneCNCXR6 40.52

OneCNCXR6 Version 40.52 er blevet frigivet og er tilgængelig i opdateringen serveren.

Windows 10

Windows 10 til at blive frigivet >>>

Microsoft er snart at frigive Windows 10. Microsoft har annonceret, at opgraderingen vil være fri til at eksisterende licenser af Windows Derfor mener vi, det kan være en populær opgradering.

OneCNC har testet og denne seneste OneCNCXR6 40.52 har meget god fornemmelse og og funktionalitet i denne seneste Windows 10.

OneCNC officielle undersøgelser i Windows Teknisk versioner, der OneCNCXR6 40.52 er god til at gå, når Windows 10 er frigivet.

Windows 10 Teknisk Test versioner er tilgængelige for brugerne, men Microsoft er ikke at anbefale, at du ændrer indtil den endelige frigivelse, som siges at være til rådighed 29 juli

Sprog

Nye sprog opdateringer blev inkluderet for alle de medfølgende oversættelser.

Hjælp-filer

De engelske hjælpefiler er blevet opdateret for alle produkter

Denne opdatering er ganske omfattende og inkluderer alle produkter af Mill Drejebænk Wire og Profiler.

Ny japansk lokaliseret opdateret hjælpefil er blevet tilføjet til japanerne installere.

Oversættere

Import af SolidWorks Step IGES og Rhino er alle blevet opdateret med ændringer fra kundernes rapporter og de nyeste versioner af forskellige CAD herunder Solidworks.

Simulering

Der er foretaget nogle ændringer for bedre at simulere nogle værktøjer, herunder koniske ende møller.

3D CAM værktøj sti

Nogle forekomster af beregningsværktøj sti er blevet yderligere optimeret til at hjælpe med beregning tid, herunder 5 akse simultan.

Dette er nu tilgængelig i OneCNC opdateringsserveren.

Læs mere ...

OneCNCXR6 40.50

Vi har udgivet OneCNCXR6 Version opdatering 40.50 for alle OneCNCXR6 Products.

Dette er en temmelig omfattende opdatering, og vi er sikre på mange brugere vil være tilfredse med SolidWorks opdateret import til SW 2015

Det er nu tilgængelig i opdateringen server.

De vigtigste punkter i denne temmelig store opdatering er:

Støtte til SolidWorks 2015 fil import

OneCNCXR6 kan nu importere SolidWorks 2015 versionsfiler.

Nye hjælpefil Tilgang

Nye Hjælp fil tilføjelser, der repræsenterer de ændringer, der er foretaget for nylig til mølle, men nogle tilføjet explanitary støtte på andre områder, herunder 4 akse Wire EDM

OneCNCXR6 Drejebænk foruden Threading cykler udstationering

Gevindet cykler for drejebænk gevindskæring er opdateret med tilføjelsen af ​​2 nye variabler til at rumme de forskelle i Siemens gevindskæring cyklus metode.

OneCNCXR6 drejebænk profil funktionen er blevet opdateret. Som dele er ofte cylindrisk der er mindst en søm. Hvis det skete for at være, at sømmen var på samme plan som profilen udpakkes var der mulighed for 2 profiler en fra hver kant af sømmen.

OneCNCXR6 40.50 havde tilføjet logik at bidrage til forebyggelse få 2 profiler ..

Der er nogle rettelser i OneCNCXR6 Drejebænk hovedsagelig inches mode for at gøre med afsked, sporstikning, simulation, ryg plot.

OneCNCXR6 Drejebænk B Axis modul Funktionalitet

Dette modul omfatter nu undercut bearbejdning ligner Mill Expert underbyde

OneCNCXR6 Alle versioner Sprog

Ny opdatering sprog til dansk version

Ny opdatering sprog for koreanske version

Ny opdatering sprog til fransk version

Ny opdatering sprog for italienske version

Ny opdatering sprog for japanske version

Ny opdatering sprog for nederlandske version

Ny opdatering sprog til tysk version

DXF DWG Import

Den DXF og DWG import har haft større justeringer Autodesk polylinje import.

Importen nu bedre håndtag polylinje direkte til arc geometri.

Større opdatering i 5 akset bearbejdning

Dette gælder kun for 5 akse samtidig tilføjet modul i OneCNCXR6 Mill Expert version.This ny indstilling har en stor indflydelse på, hvordan 5-akse Z niveau efterbehandling anvendes.

Der er nu en ekstra indstilling for værktøj kontrol. en mod midten indstilling.

towards centre

Denne indstilling styrer den måde værktøjet er rettet omkring modellen og mere specifikt anvendes hovedsagelig til dele af en cylindrisk form.

Omfattende praktisk afprøvning har bevist, at det kan være bedre finish af disse del-typer.

Her er et eksempel på en af vores testmodeller anvendt til at teste denne nye funktionalitet

towards centre model

Grundlæggende standard og tidligere metode var normalt at kun overfladen, men dette tilsat metode er mod midten af ​​rotation omkring delen.

Med denne indstilling OneCNC indstilles automatisk for at finde sit eget center af modellen og brugerinput er ikke nødvendig

Kutteren selv instrueret til centret stadig bevæger hvor det er nødvendigt at rydde tilstand.

Vi har udgivet en film af en færdig del ved hjælp af denne indstilling, og du kan se resultaterne af denne unikke stil værktøjsbaner, der giver en ekstremt høj finish kvalitet på den del

Her er et billede af en af vores bearbejdede moduler bearbejdet på vores Hermle 5 akse simultan maskine

Glathed driften af maskinen og finish af høj kvalitet, der opnås med denne nye teknologi er fremragende.

Automatiseringen er alt styres automatisk fra en simpel indstilling i dialogen.

Dette elimineret den omfattende brugerinput, der ville være nødvendige for at opnå lige finish.

Denne nye funktion ikke i alligevel erstatter den tidligere funktion, fordi begge har deres unikke fordele afhængigt af formen af ​​den del, der skal bearbejdes.

5axis around centre

New Mill Traditional Pocket Funktionalitet.

Traditionel lomme havde haft større opdatering til CHAINING bevægelser for at øge nøjagtigheden af dybden kosmetiske udseende af det færdige værktøj sti.

Her er et billede af, hvad nogle brugere kalder en wriggly orm af det sekundære skærende bevægelse mellem hver spiral af værktøjet stien.

Dette har været et rapporteret problem ved nogle brugere både dimensionalt og kosmetiske årsager.

Worm

Denne anden billede viser nu afsluttet værktøj sti uden det sekundære opskæring orm.

no worm

OneCNCXR6 udgave 40.50 nu som standard mikro elevatorer og derefter ramper til næste position i stedet for direkte at flytte over til fjerne den kosmetiske orm spor og hjælper på nogle maskiner ved at fjerne sekundær dybde bearbejdning dette område ..

Dette billede viser bevægelser for at fjerne ormen og den sekundære skæring.

micro lift

Der er ingen indstillinger, der kræves for at påberåbe sig dette, da det nu er en standard indstilling svarer til HS-stil, der er også automatisk.

Dimensionerne af lift og rampe handlinger kan automatisk variere afhængigt af værktøjet stien størrelser stil og retninger.

Denne nye funktionalitet gælder for alle versioner af OneCNCXR6 Mill Express Advantage Professional og Expert.

Traditionelle Pocket kurvemarkeringsværktøjet skrub niveauer udføres ligesom tidligere uden mikro løft af hensyn til at holde kode og bevægelser til et minimum.