Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR6 40.59

OneCNCXR6 Versie 40.59 is vrijgegeven en is beschikbaar in de update-server.

Deze versie heeft de volgende updates:

Veranderingen in OneCNC Mill Versies

Besparing van Default Axis in OneCNCXR6 Mill Properties

Nu wanneer een gebruiker in de molen systemen een as sets voor de CAM zoals 5-assige positionele wordt deze automatisch opgeslagen in het bestand.

Hierdoor kan bij het opnieuw openen van hetzelfde bestand opnieuw nog worden ingesteld op de 5 as positioneermiddel zoals ingesteld door de gebruiker.

Het bestand zal altijd blijven als laatste set door de gebruiker.

Wanneer de gebruiker een nieuw bestand zal het terug naar de standaard instelling zoals ingesteld in de eigenschappen instellen zoals weergegeven in dit dialoogvenster worden geopend.

Bij installatie van een nieuwe software wordt deze ingesteld op standaard 3 assen zoals in dit venster.

Gebruikers hoeven niet naar de standaard instelling veranderen als ze eigenlijk alleen 3-as.

Als een gebruiker een 5 assen positionele machine en gebruikt altijd 5 assen positionele hij kon standaard as positionele dus zelfs nieuwe bestanden zal openen ingesteld op 5 assen positieverandering tot 5.

Dit is een populaire verzoek geweest bij gebruikers in de ondersteuning lijn en heeft in het forum vermeld.

Deze geautomatiseerde methode moet omdat helpen, tenzij ze reden om de standaard ingesteld hebben anders geen verdere interactie nodig is en het bestand wordt altijd zoals eerder door de gebruiker in te stellen.

De gebruiker hoeft alleen te denken om de as ingesteld bij het starten van de CAM-functie.

properties42

Veranderingen in OneCNC draaibank Versies

Besparing van Default Axis in OneCNCXR6 draaibank Properties

Nu wanneer een gebruiker in de draaibank systemen een as voor de CAM stelt, zoals y-as positie wordt deze automatisch opgeslagen in het bestand.

Hierdoor kan bij het opnieuw openen van hetzelfde bestand opnieuw nog worden ingesteld op de y-as zoals ingesteld door de gebruiker.

Het bestand zal altijd blijven als laatste set door de gebruiker.

Wanneer de gebruiker een nieuw bestand zal het terug naar de standaard instelling zoals ingesteld in de eigenschappen instellen zoals weergegeven in dit dialoogvenster worden geopend.

Bij installatie van een nieuwe software wordt deze ingesteld op standaard C-as zoals in dit venster.

Gebruikers hoeven niet naar de standaard instelling veranderen als ze eigenlijk alleen 3-as.

Dit is een populaire verzoek geweest bij gebruikers in de ondersteuning lijn en heeft in het forum vermeld.

Deze geautomatiseerde methode moet omdat helpen, tenzij ze reden om de standaard ingesteld hebben anders geen verdere interactie nodig is en het bestand wordt altijd zoals eerder door de gebruiker in te stellen.

De gebruiker hoeft alleen te denken om de as ingesteld bij het starten van de CAM-functie.

properties5

OneCNCXR6 draaibank (alle versies)

Bij het gebruik van draaibank instrumenten zoals knop tip stijlen de simulatie is bijgewerkt.

We hebben veranderingen in de draaibank simulatie om beter te vertegenwoordigen wat er gebeurt wanneer u een knop stijl type gereedschap terwijl het gebruik van de G41 G42 offsets in de controle gemaakt.

Bij het bewerken van een onderdeel zoals deze schijf poelie Zoals onderstaand voorbeeld foto toont sommige gebruikers niet de problemen met dit soort hulpmiddel als de juiste gegevens niet worden gebruikt realiseren.

Wanneer de achterzijde van het gereedschap wordt gebruikt voor het eigenlijke snijden die ook geldt voor alle apparaten en via de achterkant van het werktuig is het zeer belangrijk dat de gegevens van de gereedschappen correct zijn ingevoerd.

Dit is omdat als de gebruiker alleen bepalen het werktuigcorrecties de leidende rand en de raaklijn raaklijn diameter rand van de tip radius van groot belang.

In het verleden werd verwacht dat ervaren gebruikers om de beurt gezicht automatische instelling gebruiken om de gesimuleerde resultaten te zien.

De simulatie nu de correcte simulatie van het gereedschap met de G41 tijdens / G42 offset die de details van het gereedschap correct in het gereedschap details.

Het is niet altijd begrepen het belang van het hebben van de juiste schuine van het gereedschap en of de straal van de tip. Als de achterkant van het gereedschap is ook te snijden of te profileren als per dit voorbeeld als het gereedschap wordt het gedeelte dat niet juist zal niet correct. Het is niet mogelijk de topradius wijzigen tenzij het programma ongeschikt gemaakt.

sheave

Deze volgende foto toont het belang van de juiste gegevens voor een afwerking instrument waar het gebruikt ook de achterkant voor de afwerking.

tapertest

Veranderingen in Wire EDM Express versie

Installeren
Wijzigingen zijn aangebracht in de OneCNCXR6 Installeren om de toepasselijke monster bestanden en berichten te installeren.

Wijzigingen in alle versies

Talen:
Extra vertaling werd voltooid voor een aantal talen.

Help File:

Help-bestanden zijn bijgewerkt voor alle versies, waaronder de laatste Default Axis besparen.

OneCNCXR6 Help-bestanden moet de eerste plaats om te zoeken wanneer u op zoek bent naar alle details over de software functionaliteit.

properties2

De OneCNCXR6 Versie 40.59 is nu beschikbaar in de update-server voor alle gelicentieerde gebruikers.

Lees meer ...

OneCNCXR6 40.52

OneCNCXR6 Versie 40.52 is vrijgegeven en is beschikbaar in de update-server.

Windows 10

Windows 10 worden vrijgegeven >>>

Microsoft binnenkort Windows 10. Microsoft vrijgeven hebben aangekondigd dat de upgrade gratis aan bestaande licenties van Windows zouden zijn daarom van mening dat we het kan een populair upgrade.

OneCNC is het testen en deze laatste OneCNCXR6 40,52 heeft een zeer goed gevoel en en functionaliteit in deze nieuwste Windows 10.

OneCNC officiële testen in Windows Technische afgegeven versies die OneCNCXR6 40,52 is goed om te gaan wanneer Windows 10 wordt vrijgegeven.

Windows 10 Technische Test-versies zijn beschikbaar voor gebruikers, maar Microsoft is niet aan te bevelen dat je veranderen totdat de definitieve versie, die wordt gezegd om beschikbaar te zijn 29 juli

Talen

Nieuwe talen updates werden opgenomen voor alle geleverde vertalingen.

Help-bestanden

De Engels help bestanden zijn bijgewerkt voor alle producten

Deze update is vrij uitgebreid en omvat alle producten van Mill draaibank Wire en Profiler.

Nieuwe Japanse gelokaliseerde bijgewerkte help bestand toegevoegd aan de Japanse installeren.

Vertalers

Import van Solidworks Step IGES en Rhino zijn allemaal bijgewerkt om wijzigingen van rapporten van de klant en de nieuwste versies van diverse CAD waaronder Solidworks bevatten.

Simulatie

Sommige wijzigingen zijn gedaan om enkele tools zoals taps einde molens beter te simuleren.

3D CAM Tool pad

Enkele voorbeelden van gereedschapspad berekening is verder geoptimaliseerd om te helpen bij rekentijd inclusief 5-assige simultane.

Dit is nu beschikbaar in de OneCNC updateserver.

Lees meer ...

OneCNCXR6 40.50

We hebben OneCNCXR6 Versie-update 40.50 voor alle OneCNCXR6 producten uitgebracht.

Dit is nogal een uitgebreide update van en we zijn er zeker veel gebruikers zullen blij zijn met de Solidworks bijgewerkte invoer voor SW 2015

Dit is nu beschikbaar in de update-server.

De belangrijkste punten van deze vrij groot-update zijn:

Ondersteuning voor Solidworks 2015-bestand importeren

OneCNCXR6 kunnen nu Solidworks 2015-versie bestanden te importeren.

Nieuwe Help-bestand Toevoegingen

Nieuwe Help-bestand toevoegingen die de wijzigingen die onlangs zijn gedaan om molen, maar wat extra explanitary steun in andere gebieden, waaronder 4 as Wire EDM

OneCNCXR6 draaibank Naast Threading cycli posting

De threading cycli voor draaibank threading zijn bijgewerkt met de toevoeging van 2 nieuwe variabelen om de verschillen in Siemens rijgen cyclus methode tegemoet te komen.

OneCNCXR6 draaibank profiel functie is bijgewerkt. Omdat delen vaak cilindrisch er tenminste één naad. Als dat toevallig de naad was op hetzelfde vlak als het profiel uitgepakt er de mogelijkheid 2 profielen één uit elke rand van de naad.

OneCNCXR6 40.50 had logica toegevoegd om te helpen bij het voorkomen van het krijgen van 2 profielen ..

Er zijn een aantal fixes in OneCNCXR6 draaibank voornamelijk aan de duim mode te maken heeft met het afscheid, groovende, simulatie, terug plot.

OneCNCXR6 draaibank B Asmodule Functionaliteit

Deze module bevat nu undercut machinale vergelijkbaar Mill Expert onderbieden

OneCNCXR6 Alle versies Talen

Nieuwe taal update voor de Deense versie

Nieuwe taal update voor Koreaanse versie

Nieuwe taal update voor de Franse versie

Nieuwe taal update voor de Italiaanse versie

Nieuwe taal update voor de Japanse versie

Nieuwe taal update voor Nederlandse Versie

Nieuwe taal update voor de Duitse versie

DXF DWG Import

De DXF en DWG import heeft grote aanpassingen aan Autodesk polylijn invoer had.

De import nu beter handvatten polylijn direct naar geometrie boog.

Major Update in 5 assige bewerkingscentra

Dit geldt alleen de 5-assige simultane toegevoegd module in OneCNCXR6 Mill Expert version.This nieuwe instelling heeft een belangrijke invloed hebben op de manier waarop de 5-assige Z niveau afwerking wordt toegepast.

Er is nu een extra setting voor gereedschap controle. voor een richting centrum setting.

towards centre

Deze instelling regelt hoe het gereedschap is gericht om het model en meer in het bijzonder hoofdzakelijk gebruikt voor onderdelen van een cilindrische vorm.

Uitgebreide praktische testen heeft bewezen dat het kan zorgen voor een betere afwerking van deze types deel.

Hier is een voorbeeld van één van onze testmodellen gebruikt om deze nieuwe functionaliteit testen

towards centre model

In principe de standaard en vorige methode normaal alleen het oppervlak, maar dit toegevoegd methode is naar het centrum van rotatie rond het onderdeel.

Met deze instelling OneCNC in diens eigen centrum van het model automatisch zoeken en gebruikersinvoer is niet vereist

Het mes hoewel gericht naar het centrum nog steeds beweegt waar die nodig is om de functie te wissen.

We hebben een filmpje van een voltooide deel met behulp van deze instelling gepubliceerd en kunt u de resultaten van dit unieke stijl toolpaths dat een extreem hoge kwaliteit afwerking geeft van de kant zien

Hier is een foto van een van onze machinaal modules bewerkt op onze Hermle 5 assig simultaan machine

De gladheid van de werking van de machine en de hoge kwaliteit afwerking verkregen met deze nieuwe technologie is uitstekend.

De automatisering wordt allemaal automatisch bediend vanuit één simpele instelling in het dialoogvenster.

Dit elimineerde de omvangrijke invoer van de gebruiker die nodig zou zijn om gelijke afwerking te bereiken.

Deze nieuwe functie niet op enigerlei plaats van de vorige functie omdat beide hun unieke voordelen afhankelijk van de vorm van het te bewerken.

5axis around centre

New Mill Traditionele Pocket Functionaliteit.

Traditionele zak had grote update voor de chaining bewegingen om de correctheid van de diepte cosmetische uiterlijk van de afgewerkte gereedschapspad verbeteren gehad.

Hier is een foto van wat sommige gebruikers noemen een wriggly worm van de secundaire snijbeweging tussen elke spiraal van het gereedschap weg.

Dit heeft een gerapporteerde probleem geweest door sommige gebruikers zowel qua afmetingen en cosmetische redenen.

Worm

Deze tweede foto toont het nu klaar gereedschapspad zonder de secundaire snijden worm.

no worm

OneCNCXR6 versie 40.50 nu standaard micro liften en hellingbanen naar de volgende positie in plaats van direct te bewegen over te brengen aan de cosmetische worm spoor en assists op sommige machines te elimineren door het elimineren van secundaire diepte machinale dit gebied ..

Deze foto toont de bewegingen van de worm en de secundaire snijden elimineren.

micro lift

Er zijn geen instellingen vereist om dit te roepen zoals het nu is een standaard instelling vergelijkbaar met de GS-stijl die ook automatisch.

De afmetingen van de lift en oprit acties kunnen automatisch variëren afhankelijk van het gereedschap pad maten stijl en een routebeschrijving.

Deze nieuwe functionaliteit is van toepassing op alle versies van OneCNCXR6 Mill Express Advantage Professional en Expert.

Traditionele Pocket gereedschapspad voorbewerken niveaus worden uitgevoerd net als vorige uitgevoerd zonder micro lift in het belang van het houden van de code en bewegingen tot een minimum beperkt.