OneCNCXR8 versie 63.51

OneCNCXR8 Release 63.51 is vandaag uitgebracht

Een belangrijke toevoeging in deze release is de mogelijkheid om SolidWorks 2022-bestanden te importeren.

In deze uitgave:

Bestandsvertaling
SolidWorks 2022 import is toegevoegd.
Import is aangepast voor efficiënte import van complexe of slecht gedefinieerde bestanden in .stp- en .igs-indelingen.

Revolved Solids
Het maken van gedraaide lichamen uit complexe secties is aangepast om de prestaties te verbeteren.
Nauwkeurigheid van geometrie geëxtraheerd uit randen van gedraaide vaste stoffen is verbeterd.

Taalupdates
Deze release bevat bijgewerkte vertalingen voor Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees en Koreaans.

Deze OneCNCXR8 release 63.51 is beschikbaar in de OneCNC-updateserver voor alle gelicentieerde gebruikers.