OneCNC XR9 versie 74.17

OneCNC XR9 Release 74.17 is vandaag uitgebracht.

Dit is een cumulatieve update met een bijgewerkt OneCNC Help-bestand en aanpassingen op basis van klantrapporten en onze eigen tests.
Er zijn verbeteringen aangebracht aan:

3D naar 2D pagina's
Omgaan met tekeningen met pagina's gemaakt in XR8
Japanse, Chinese en Koreaanse tekstweergave

Afdrukken
Aanpassing lijndikte is toegevoegd aan de nieuwe afdrukfunctie

Bestanden importeren/exporteren
dxf import / export is bijgewerkt

Werkbriefje
De bewerkingstijdberekening is herzien om de nauwkeurigheid te verbeteren
Voor de meest nauwkeurige berekening van de bewerkingstijd opent u het dialoogvenster NC Post-instellingen en controleert u of:
Snelle snelheid van machine
Maximale machinevoeding
Gereedschapswissel (sec)
correct zijn ingesteld voor uw machine

Voorraad toolpaths
Freesprofiel Basic en Advanced - verbeterde hantering van ongewoon strakke profielen

Toolpaths voor 3D-modellen
Verbeterde generatie van
Vlak Ruw
Gebiedsbewerking
4-assige spiraal rond

OneCNC XR9 Release 74.17 is nu beschikbaar op de OneCNC-updateserver voor gebruikers met een OneCNC XR9-licentie