OneCNCXR8 Release 63.12

OneCNCXR8 version 63.12

Kvarnprofil
Felaktigt avslutningsval i kvarnprofilens avslutningsinställningar när alternativet Ramp har valts korrigerades i den här versionen

Deburr
Deburrera flera fasta ämnen en i taget hade viss justering av bearbetningslogiken

DWG / DXF-import
Importera dwg-text av vissa dimensioner ändras till -1, detta är nu korrigerat.

Kvarn 4 axel full / svarv C axel full
Den här funktionen justerades på grund av rapporter om att matningshastigheten inte var tillagd. Detta korrigeras nu i den här utgåvan.

4 Axelomslag
4 Axelomslagens vinkelriktningar justerades för att vara konsekventa

Kedjeförskjutning
Inget systemresponsfall inträffade i den medföljande modellen vid val av kedjeförskjutning. Justering gjordes för denna funktion.

Koreanska språkuppdateringen
Det koreanska språket uppdaterades i den här utgåvan.

Utskriftsfunktion
Bågar alla utskrifter som fasta oavsett linjetyp korrigerades i denna version

DXF DWG Import
Det fanns en rapport om att bågar inte hade trimmats korrekt, vilket korrigerades i den här versionen.

DXF / DWG-import
Japanskt lagernamn i dxf orsakar återkommande "felaktigt argument" -fel

DXF / DWG-import
Den här funktionen hade några korrigeringar på grund av lagernamn och typsnitt som förhindrade import.

Dimensionstoleranser
Denna funktion hade justerats på grund av rapporter om att inte kunna lägga till dimensionstoleranser.

OneCNCXR8 version 63.12 är nu tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern för alla OneCNCXR8-licensierade användare.