OneCNCXR8 utgåva 62.67

Den här versionen har många funktionella justeringar från våra interna tester och användarrapporter.

1457 Ficka
Senast klippta Zigzag-verktygsspår genererades inte i vissa inställningar. Detta har korrigerats i den här utgåvan

1456 saxfunktion
Saxskiss som inte fungerar korrekt har korrigerats i denna utgåva.

1455 Mill-profil
Bruksprofil, Cut Chain-in- och utloppsvinkel kunde inte ställas in på 0. Detta har justerats i den här utgåvan.

HS-fickan stängd
Justeringar gjordes för avsmalnande verktyg och kulnäsverktyg. Detta kan särskilt ses om man använder fickdjup där verktygets spetsradie är större än fickens djup.

HS Öppna fickan
Justeringar gjordes. Detta kan särskilt ses om du använder fickdjup där verktygets spetsradie är större än fickans djup.

Borrfunktion
Justeringar gjordes för ogiltig spetsradie i verktygsval

Svarv vridförskjutningsfunktion
Den grova förskjutningen fungerade inte och har korrigerats.

Delat med planfunktion
Genom att använda denna funktion avlägsnades ytfärgen. Detta är nödvändigt för denna funktion.

Ren cirkel
Skapa extra finishpass i vissa inställningar. Detta har nu korrigerats.

Maskinbearbetning med platt svarv
Fungerade inte i Y-axelläget i vissa fall. Detta har nu korrigerats

5 Axel samtidigt
Verktygsspets / kulcentrum fungerar inte nu löst.

språk
Tysk språkuppdatering lades till i denna utgåva.

Denna utgåva är nu tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern för licensierade OneCNCXR8-användare.