OneCNCXR7 Version Release 51.51

OneCNCXR7 Version Release 51.51 är nu släppt och tillgänglig i OneCNC Update Server.

Denna release är en mindre release, men en viktig release för OneCNCXR7 tyska språkanvändare.

Den här versionen korrigerar problem i verktygsbiblioteken Mill och Lathe när man använder kommatecken istället för decimaler.

Tyska användare använder kommatecken istället för decimaler som anger data för storlekar.

Det fanns en uppdatering till språken på många språk för att återspegla tillägget av funktionalitet och några korrigeringar av orden.