OneCNCXR4 20,62

Vissa tillägg Vissa språk Vissa justeringar Först de tillägg:

OneCNCXR4 Mill Expert:
I OneCNCXR4 kvarn expert sammanfognings och avsked verktyg Kniv Cutter har lagts till för att arbeta på plan. Innan det fungerade bara som standard endast XY och inte planet kontrolleras.

Alla versioner:
DXF / DWG är nu tillgänglig för alla versioner av OneCNCXR4

OneCNCXR4 Solid Skapare:
I fast skapare nya funktioner har nu lagts till den fasta skapare liknar featuers lagts till Mill Expert.

OneCNCXR4 Solid Skapare och Sidor Modul:
Nu har en ny funktion som arbetar ger automatisk vy från planet funktion.

OneCNC språk:
Följande språk har uppdaterats med de senaste språken som levereras. Polska Japanska Tyska Danska Italienska Holländska Franska

Justering:
OneCNCXR4 Mill Professional och Mill Expert var en justering till logiken att bättre kontrollera mycket fina rörelser ibland till och med finare än den 3: e decimalen i metriska till Ö nivå plana stil bearbetning.