OneCNCXR8 Release 62.59

OneCNCXR8 Release 62.59 is nu beschikbaar in de updateserver voor alle gelicentieerde OneCNCXR8-gebruikers.

Dit is een belangrijke update vanwege de nieuwe toegevoegde functionaliteit en het nieuwe XR8 Help-bestand dat is toegevoegd.

Deze update is van toepassing op alle versies van OneCNCXR8

Nieuw Help-bestand (Engels)

Het nieuwe bijgewerkte Help-bestand begint de nieuwe toegevoegde functionaliteit van de OneCNCXR8-versies te dekken

Nieuwe Arc Tangent-functie

De nieuwe toegevoegde functionaliteit is nieuwe boogconstructiefunctionaliteit gevonden in de boogopdrachten genaamd "Arc Tangent" voor de constructie van draadframegeometrie.

Deze nieuwe functie creëert veel nieuwe boogmogelijkheden in een nieuwe interactieve cursor door de gebruiker gecontroleerde selectiemethode.

Woking vergelijkbaar met de lijntang in het lijnmenu biedt een nieuwe functie-rijke functionaliteit om de constructie van de draadframe-geometrie te verbeteren.
De functie maakt bogen van een bepaalde straal met uitgebreide mogelijkheden die realtime spaarders kunnen zijn.
Het trimt niet vanwege de geavanceerde constructiemogelijkheden en geeft de gebruiker vervolgens de mogelijkheid om te trimmen met de normale trim- en bewerkingsfuncties.
Sommige van de mogelijkheden zijn vergelijkbaar met het filetcommando, maar breiden de mogelijkheden uit door ook extra besturingsfuncties van cirkelsplines, booglijnen en punten te gebruiken.

arc tangent

Dit zijn slechts enkele van de nieuwe functies van Arc Tangent.

Arc Tangent Circle to Circle

circle circle

Wijs naar Circle

point circle

Lijn naar punt

line point

Point to Point

point point

Lijncirkel

line circle

Lijn lijn

line line

Andere belangrijke functie Wijzigingen in deze release:

Profiel OneCNCXR8 Mill
Het molenprofiel is aangepast om te voorkomen dat Z-liften in het profiel worden gesneden.

Slimme grens
Smart boundary preview-functionaliteit is verbeterd

OneCNCXR8 Mill Pocket
Molenpocket met laatste snede - helix helling niet beginnend bij duikspeling werd gecorrigeerd.

Profiel OneCNCXR8 Mill
Molenprofiel snel Z werd aangepast om de juiste speling te regelen.

talen

Nieuwe taalupdates zijn inbegrepen voor

Duitse

Japans

Chinese traditionele

Versimpeld Chinees

De OneCNCXR8 Versie Release 62.59 zal binnenkort beschikbaar zijn in de OneCNC File Update Server ..