OneCNCXR7 Release 51.81

We hebben OneCNCXR7 Versie Release 51.81 vrijgegeven

Deze versie bevat een groot aantal correcties en aanpassingen en is van toepassing op alle versies van OneCNCXR7

BELANGRIJKE NOTITIE:

Dit is een belangrijk kenmerk van deze update.

Door talrijke updates van de Layer namen en DXF-handling om de multi-byte- en standaardtekst of een combinatie van beide types volledig te ondersteunen om aan bepaalde internationale talen te voldoen, is het nodig om enkele details van onze interne data structuur van de * te wijzigen. onecnc bestanden.

Dit betekent dat de bestanden die in deze versie zijn gemaakt niet compatibel zijn met vorige versies van OneCNCXR7. Vorige bestanden zijn voorwaarts compatibel, wat geen probleem is Dit is meer waarschuwing als u gebruikers ondersteunt met deze versie, ze zullen deze update ook moeten hebben om het bestand te lezen of u moet de vorige versie gebruiken.

De overige hoofdaanpassingen zijn:

Millimulatie

OneCNCXR7 is ontworpen om te worden gebruikt waar de bovenkant van het deel Z 0 is. Sommige gebruikers gebruiken ook het hebben de machine tafel of de onderkant van het deel als Z 0. Er was een aanpassing gemaakt voor die specifieke gebruikers, zodat de eerste stap niet kom uit de tafel of de bodem die een botsing zou aangeven.

DXF Import / Export

Veel veranderingen en aanpassingen werden aangebracht aan zowel de DXF / DWG invoer- als uitvoerfuncties om de landtalen te ondersteunen die multi-byte-tekens ondersteunen en gebruiken en een combinatie van zowel in plaats van normale tekst. Font Style-namen worden nu ook doorgegeven om de CAD DXF te helpen die moeite heeft met het importeren en vervangen van tekststijlen.

Lagen

Laagnamen zijn beperkt tot 32 tekens. Aanpassingen werden gemaakt om ook multi-byte karakters te behandelen, ook in de telling tot 32, hoewel ze veel meer bytes gebruiken.

Vroeger wanneer een gebruiker de grometrie heeft geëxploiteerd, werd deze automatisch geplaatst op de laag "Uitgetrokken" door verschillende wijzigingen in de laatste paar updates, dit was gestopt met werken en in plaats daarvan werden de geëxtraheerde entiteiten op de huidige laag geplaatst.

Deze 51,80 release bevat nu de fix en de geëxtraheerde geometrie wordt weer automatisch automatisch geplaatst op laag "geëxtraheerd".

Uw huidige laaginstelling blijft ongewijzigd. Het is alleen dat, ongeacht welke laag u de geëxtraheerde geometrie heeft ingesteld, op "geëxtraheerd" worden geplaatst.

talen

Nieuwe taal updates voor Duits Nederlands Italiaans Chinees Traditioneel en Koreaans en Japans.

Help bestanden

Nieuw bijgewerkt Help bestand voor de Italiaanse versie.

Deze release is nu beschikbaar in de OneCNC Update-server,