OneCNCXR 6.36

Werk 6.36 vrijgegeven 10 februari 2005

Help-bestanden

OneCNCXR draaibank Professional en Express

Een Belangrijke update:

Enkele aanpassingen werden gemaakt om de beurt gezicht ruwe functie bij gebruik van de cyclus en de cyclus afwerking. Dit is een belangrijke update voor draaibank gebruikers.

OneCNCXR Profiler Professional en Express versies.

Een Belangrijke update:

Werd een correctie toegepast om de zaagsnede door de machine controller toegepast. Hoewel we ons realiseren dat de meeste gebruikers de automatische zaagsnede offset whe OneCNC offsets voor de zaagsnede automatisch maar OneCNC heeft methoden voor atdding de zaagsnede met behulp van de machinebesturing. Th past de G41 of G42 in de profielen sy dat de zaagsnede door een instelling wordt toegepast op de machinebesturing. Deze aanpassing lost de situatie waarin de G41/42 niet werd uitgestuurd.