OneCNCXR8 frigivelse 63.20

OneCNCXR8 version 63.20 er nu frigivet.

DXF import eksport
Der er foretaget mange justeringer i denne version som en løbende ubdate til DXF-filoverførsel ind og ud.

Mill Swarf
Den 5-akses samtidige Swarf-funktion har haft nogle justeringer for bedre at kunne håndtere små buetypeflader, som de findes på kryds eller hjørner på affasede kryds.

STL-import
STL-import er blevet justeret for bedre at håndtere STL-importerede filer.

Mølle lomme
Mill Lukket lommefunktion har haft nogle justeringer for bedre at håndtere lomme for lomme og lomme efter niveau.

Åbn lommen
Åben lomme er forskellig fra lukket lomme og kan kun håndteres efter niveau for flere lommer.
For åbne lommer efter lomme vælges grænserne for åben lomme individuelt.

Drejebænk ru cyklusser
linjenumre, der er bogført for drejebænkcykler, justeres i nogle tilfælde i denne udgivelse for at sikre korrekte linjenumre for cyklerne ..

Sprog
Japanske og koreanske sprogopdateringer er inkluderet i denne udgivelse

Drejebænk ru
Drejebænk Grov værktøjsbane er blevet justeret for at forhindre værktøjsstien ud af grænsebevægelser

Drejebænk
Drejebænk Finish værktøjsstøbning blev justeret for at forhindre fejl ved start af værktøjsstien,

Dimensioner
Dimensionslinjebredde udskrives, men vises ikke på skærmen, blev justeret i denne udgivelse.

Særlig note om OneCNC-licensering

OneCNCXR8 kan bruges uden forbindelse til internettet.

OneCNC-applikationer er designet til at fungere uden internetadgang for at hjælpe med fuldstændig databeskyttelse.

Opdatering af OneCNC er stadig enkel ved hjælp af en anden pc, der har webadgang til at downloade dine opdateringer ..

Brugere kan gå til OneCNC-nettet ved hjælp af dongelnummeret og serienummeret for at downloade OneCNC-opdateringen og derefter tage det til OneCNC-pc'en for at opdatere.

Denne metode giver dig mulighed for at have fuld kontrol over dine produktionsfiler, der ikke er forbundet med internettet.

Kombineret med din OneCNC Perpetual licens hjælper med at levere fuld digital dater-beskyttelse.

OneCNCXR8 version 63.20 er nu tilgængelig for alle licenserede brugere fra OneCNC Update-serveren.