OneCNCXR8 frigivelse 63.14

OneCNCXR8 version version 63.14

Tråddialog
Der var et problem med tilpasning på det japanske sprog i denne dialog, så vi justerede det i denne udgivelse.

Sprogopdatering
Der var en opdatering til det japanske sprog i denne opdatering.

Jobblad
Værktøjsoversigten i jobarket afspejler nu filens brugsrækkefølge

OneCNCXR4-filer
Det blev rapporteret, at der manglede tekst i OneCNCXR8, der importerede OneCNCXR4-filer. Dette blev
rettet i denne udgivelse.

Gearfunktion
Årsager til undtagelse blev i nogle tilfælde rettet i denne version

OneCNCXR8 version 63.14 vil være tilgængelig i OneCNC-opdateringsserveren til alle OneCNCXR8-licenserede brugere.