OneCNCXR8 version 62.56

Vi frigav i dag OneCNCXR8 version 62.56

De største ændringer i denne udgivelse er:

Lommerindgangspunkt
Vælg tilpasset startpunkt for lomme, dette er kun tilgængeligt inden for et valg af lommegrænse.
Forvalg af flere lommer ved automatisk valg, den tilpassede valgmulighed gråtones ud.
Der var en justering af denne logik for bedre at kunne håndtere øer inden grænsen.

Fly-dialog
Afslutning under brug af flydialog blev forårsaget, hvis hver funktion ikke blev afsluttet, så vi foretog justeringer i denne dialog for automatisk at blive afsluttet.

Toolpath Template
Antallet af skabeloner kontrollogik blev justeret

Oversættelse
Koreansk oversættelsesopdatering blev føjet til denne udgivelse

Pocket Cutter Comp
Ledningen i skærebords logik blev ændret for bedre at håndtere øens finishpas med øer.

Denne OneCNCXR8 62.56 er nu tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren.