OneCNCXR5 30,79

OneCNCXR5 30.79 indeholder følgende

OneCNCXR5 Milling versioner

Dette gælder for Mill Expert Mill Professional Mill Advantage og Mill Express

Der er en ny "Profil springet" fræsning funktion tilføjet til alle disse versioner

OneCNCXR5 Drejebænk Multi Axis versioner

Der er en ny "Profil springet" fræse funktion i "C"-akse kapacitet

Det gælder Drejebænk Expert Drejebænk Professional og Drejebænk Express med dette modul kapacitet.

Denne nye funktion er inkluderet i bestanden værktøjsbaner.

Profilen Plunge giver en anden løsning til at profilere dybe eller tykke dele ved at oprette en række borede eller fræsede punkter langs eller omkring en profil sti. Dette er især praktisk til dybe slots.

Funktionen giver mulighed for at hakke kaste udgangsstillingen i tilfælde af en blind begyndelse tillader derefter en kontrolleret trin i omkring resten af ​​lænket vej.

Denne dialog viser den oprindelige indstilling og indstillingen for resten.

Dette billede viser evnen anvendes i en slot situation. Dette program bruger indstilling for ingen værktøj offset og bare bruger kæden som en midterlinje.

Dette billede viser funktionen i drift.

Dette er et andet eksempel, hvor denne funktion giver en god funktionalitet på grund af formen og størrelsen af ​​profilet i forhold til dybden og størrelsen af ​​værktøjet skulle anvendes.

Dette viser at funktionen er simuleret handling.

Og det færdige bane viser et hak, som kan være en mere vanskelig profil i en tyk del, der kan håndteres succesfuldt med denne nye funktion. Denne funktion er til center skærende værktøjer samt bore-type værktøjer.

Denne opdatering indeholder også mange rettelser og tilpasninger, der er kommet fra brugernes rapporter.

Hjælp-filer

uThis OneCNCXR5 opdatering indeholder en ny hjælp filsystem konstant løbende og opdateret til at omfatte nuværende funktioner samt ændringer til tidligere funktionalitet funktioner.