OneCNCXR5 30.72

OneCNCXR5 30.72 indeholder indlæg justering for C-akse OneCNCXR5 Drejebænk
Nogle maskiner og Siemens drejebænk kontrol bl.a. kan ikke lide at have 0 og 360 grader på det samme punkt, så der nu er en indstilling i den stilling 0-360 rotations for C-aksen, hvor efter 359 grader den næste bliver 0 Zero i stedet for 360 grader.

OneCNCXR5 30.72 indeholder indlæg justering understøtter XY skala faktor i Tool Change
Når du bruger-Y eller-X i post skalafaktor at vende køreretningen i post X og Y var blev ikke støttet i værktøjet Skift format. Denne ændring understøtter nu vending i værktøjsskift format.

OneCNCXR5 30.72 indeholder justeringer for Mill Profile
Der blev foretaget justeringer mølle profil til bedre at håndtere åben form profiler, når den første og eller sidste enhed er en bue.

OneCNCXR5 30.72 indeholder justeringer for Z-niveau Finish
Der var foretaget en justering af Z niveau slut, fordi det blev fundet nogle brugere blev ved hjælp End Mills som slut-værktøjer i stedet for Kugle-Bull mill værktøjer til efterbehandling 3D formede dele. Denne forbedring hjælper denne brug.

OneCNCXR5 Mill Expert og Mill Professional HS Z niveau Rough
En justering blev foretaget til HS Z niveau ru til bedre at håndtere dårlige modeller. I fortiden, hvis modellen var dårlig, og der var et problem i behandlingen kurvemarkeringsværktøjet det blev anbefalet, at den model, der skal brydes til overflader. Denne justering hjælper dette, og det er nu mindre tilbøjelige til at have til at bryde modellen til de enkelte overflader.