OneCNCXR2 8.36

Server Bemærk:

Opdateringen serveren er blevet forbedret, og du skulle nu være i stand til bedre adgang til opdateringer direkte fra fanen OneCNC dag og vælg OneCNC Opdateringer

Ny version Opdatering OneCNCXR2!

Opdatering OneCNCXR2 V8.36 udgivelsesdato 20 december 2007

OneCNCXR2 Drejebænk Dutch Version
OneCNC XR2 Drejebænk Express og OneCNCXR2 Drejebænk Professional har nu haft hollandsk sprog tilsat produktet installere.

OneCNCXR2 Mill Expert med 5 aksemodul
OneCNCXR2 Mill Expert med 5 aksemodul har haft modifikation tilføjes korrekt placere startpunktet for spiral og Radial værktøjsbaner i 5 akse positionelle tilstand.

Bemærk:
Der er ikke andre opdateringer, så medmindre du har behov OneCNCXR2 hollandsk sprog drejebænk, eller du bruger OneCNCXR2 Mill Expert med 5-akse-funktionalitet er der ingen grund til at opdatere til denne version.