OneCNCXR7 frigivelse 52.23

OneCNC har frigivet OneCNCXR7-opdatering 52.23

Denne opdatering er til OneCNCXR7 Alle versioner

Denne udgivelse inkluderer adskillige ændringer på grund af kundernes rapporter og intern test.

Der skete en funktionalitetsændring til fulde moduler på Mill og Lathe 4-aksen

4-aksens modue i OneCNCXR7 Mill 4-aksen fuldt på tværs af funktionen blev ændret

4-aksemodulet i OneCNCXR7 drejebænke 4-aksen fuldt hen over funktionen blev ændret

Denne OneCNCXR7-opdatering 52.23 er nu tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren for alle licenserede OneCNCXR7-brugere.

Læs mere ...

OneCNCXR7-udgivelse 52,22

Vi har udgivet i dag OneCNCXR7 Version Update 52.22

Denne version er gældende for alle OneCNCXR7 applikationer.

Denne opdatering har en hel del rettelser fra kunderapporter.

Opdateringer til japanske hjælpefiler

Opdateringer til japansk sprog

I OneCNCXR7, der indlæser filer fra OneCNCXR6 og tidligere til OneCNCXR7, blev der opdaget problemer i dimensionerne og dokumentationen på grund af de ændrede metoder i OneCNCXR7. Denne version 52.22 løser dette problem.

Sider-funktionen i OneCNCXR7 havde problemer ved omdøbning af filer, der er blevet behandlet i denne udgave 52.22

Dette er nu tilgængeligt i OneCNC Update Server for alle OneCNCXR7 Licenserede brugere.