OneCNCXR4 21.16

OneCNC har frigivet OneCNCXR4 opdatering 21.16.

Denne opdatering gælder for alle versioner.

De OneCNC Hjælp-filer er blevet væsentligt opdateret for at afspejle det store antal af tilføjelser der har været siden udgivelsen af ​​OneCNCXR4.

Oversættelsen af ​​de lokaliserede indfører produkter er alle blevet opdateret.

Disse opdateringer omfatter: Polsk Dansk Hollandsk Tysk Fransk Italiensk Portugisisk Korean japansk sprog.

Samt oversættelsen af ​​alle de ovennævnte sprog alle sprog understøttes nu for værktøjstip hele systemerne.

Ny Solidworks oversættelse til Solidworks-version 2011.

Opdaterede oversættere til DXF, DWG, STEP, IGES Parasolid, SAT, 3DM Rhino og VDA-FS.

OneCNCXR4 Mill Express Mill Professional Mill Advantage og Mill Expert versioner.

Regulering til Point Flyt funktion og nu med bestemmelsen at redigere og tilpasse frirum og tilspændinger.

OneCNCXR4 Drejebænk Express og Professionelle versioner

Der blev foretaget justeringer for OneCNCXR4 Drejebænk at sikre, at hvis foderet er ændret til eller fra CSS koden er ændret i overensstemmelse hermed.

OneCNCXR4 Mill Expert-version

Heidenhain 539 kontrol understøttes nu i 5 akse simultan bearbejdning ved hjælp af flyet tilt cyklus og automatisk nulstilling af revolutioner.