OneCNCXR4 20,60

Gælder OneCNCXR4 Expert

Der blev foretaget justeringer i det omfang overflade-funktionen til at bistå i imødekommende importerede dårligt konstruerede overflader

Gældende for alle versioner på OneCNCXR4

Der blev foretaget justeringer for at tillade brug af et allerede markeret kryds, når de flytter enheder.

Læs mere ...

OneCNCXR4 20.59

Gældende for alle versioner af OneCNCXR4

VIGTIG OPDATERING Alle brugere af OneCNCXR4

Der er foretaget betydelige justeringer af besparelse funktion til at overvinde en række tekniske spørgsmål stødt af de forskellige Windows-operativsystemer, der OneCNC understøtter.

Ny funktionalitet til OneCNCXR4 Mill Expert

Fire nye modellering funktioner er blevet tilføjet til OneCNCXR4 Mill Expert

.

Disse er alle værktøjer fra populær anmodning hovedsageligt fra vores Mould maker brugere.

Værktøjerne er temmelig selvforklarende.

1.. Fjern hul eller lomme
Dette fjerner fuldstændigt hullet eller lomme, så brugeren til at sætte en ny i et andet sted eller en anden størrelse mv

2. Udvid en overflade
Dette er et praktisk værktøj for mange anvendelser i modellering eller bearbejdning. Bare klik på kanten af ​​overfladen, og det vil blive udvidet med den nominerede beløb med det samme kontinuitet som den overflade, der udvides.

3. Un-trimme en overflade
Dette blot un-trimmer overfladen tilbage til den oprindelige overflade giver huller skal udstanses eller lommer til at være lukket etc.

4.. Opret krydset geometri
Er præcis som beskriver, vil det skabe krydsende geometri mellem 2 modeller mv

Disse nye funktioner er lige nu standard funktioner funktionalitet i OneCNCXR4 Mill Expert.

Læs mere ...

OneCNCXR4 20,58

Gældende for alle fræsning versioner af OneCNCXR4

Ny funktionalitet:

HS Pocket Rough

OneCNC HS Sænkning åben og lukket er nu automatisk optimeret og tunet, så når du bruger det i sammenhæng med resten roughing det fjerner alle muligt at forlade minimal mængde af rejse resten skrub at fuldføre. Sammen med denne bue udstationering automatisk udnyttes til kode neddeling resulterer i hurtigere nedbringelse hukommelse til behandling og den øgede hastighed på DNC hvis udnyttet.

HS 3D Z Level skrub

OneCNC HS Z niveau skrub er blevet optimeret og tunet til at bruge bue opslag i overensstemmelse med den indstillede overfladebearbejdning tolerance og indstilles til at minimere resten skrub, hvis de anvendes sammen med Z niveau skrub. Sammen med denne bue udstationering automatisk udnyttes til kode neddeling resulterer i hurtigere nedbringelse hukommelse til behandling og den øgede hastighed på DNC hvis udnyttet.

Z Level efterbehandling

OneCNC Z niveau efterbehandling er blevet optimeret til at bruge bue udstationering i overensstemmelse med indstillingen bearbejdning tolerance. Dette hjælper nu i optimering af bearbejdning hastighed samt DNC ​​hastighed, hvor udnyttet såvel som reduktionen i kode og hukommelse.