OneCNCXR8 Release 63.24

Denna version har nya funktioner samt uppdateringar och korrigeringar från rapporter.

I den här versionen har vi inkluderat nya inställningar i följande funktioner.

Detta är speciellt för att hjälpa de användare som behöver använda ett större spetsradieverktyg än verktygsbanans djup.

I enkla termer använder du den vertikala inställningen varhelst verktygsdiametern inte ska gå utanför den valda gränsen.

Lagerverktygsstigar

Bruksprofils grovbearbetning och efterbehandling

Slipning och efterbehandling av kvarnfickor

Rengör och efterbearbeta cirkeln

Vad gör dessa nya inställningar.

Vertikal inställning

Styr verktyget till verktygets diameterkant

Tipsinställning

Verktygets spetsradie

Vad används det till:

Detta tillåter användare att använda verktyg med en "spetsradie som är större än verktygsbanans djup" och som har kontroll över verktygskanten till verktygets diameter eller spetsradien till kanten.

Detta möjliggör situationer där användning av spetsen till kanten kan orsaka att verktygets diameter ligger utanför gränsen.

Denna graf visar verktygsspetsen till gränsen

Du kommer att notera att i denna situation är verktygets diameter utanför gränsen om spetsradien är större än djupet.

Den här bilden visar dialoginställningarna inställda på tipset

Denna grafik visar mer detaljerat inställningen till tipset

Denna bild visar verktyget med vertikal inställning

Du kommer att notera att denna inställning använder ett verktyg med en större spetsradie än det djup spetsen inte når gränsen.

Den här bilden visar dialoginställningarna som är inställda på den vertikala inställningen

Den här bilden visar verktyget med mer vertikal inställning

Du kommer att notera att denna inställning använder ett verktyg med en större spetsradie än det djup spetsen inte når gränsen och verktygets diameter går inte över gränsen.

NOTERA.
Om du använder dessa nya inställningar i vissa fall om en användare använder en större spetsradie än verktygsstegsdjupet kommer användaren fortfarande att få ett meddelande om att kontrollera simuleringen eftersom simuleringskontroll alltid är viktig. I sådana situationer är det bara en påminnelse till användaren att kontrollera simulering.

OneCNCXR8 version 63.24 kommer att finnas i OneCNC-uppdateringsservern för alla OneCNCXR8-licensierade användare.