OneCNCXR3 11.02

ALS U OneCNCXR3 netwerkversie NIET INSTALLEREN V11.02 UPDATE tenzij je een NIEUWE Cdkey voor de server en EEN NIEUWE SERIE voor de server
_______

WENN SIE MIT EINER OneCNCXR3 NETZWERKVERSION arbeiten, installieren SIE V11.02 NICHT Bevor SIE EIN NEUES vergeten FÜR DEN SERVER ANGEFORDERT HABEN

De server en series alleen van toepassing op de server software en niet aan de software of het product series.

Inhoud van Update 11.02

Nieuwe OneCNC Server versie 2.02
De OneCNC was opnieuw ontwikkeld om meer licenties flexibiliteit en toekomstige releases te behandelen. Er is een probleem waar de nieuwe server software vereist nieuwe series en een nieuwe Cdkey voor de installatie. Dit geldt alleen voor OneCNCXR3 netwerkgebruikers en-only versie 11.02 en later.

Simulatie / Rest
Alle frezen en draaibank versies hebben een geprofiteerd van onze uitgebreide optimalisatie van onze Simulation / Rest functionaliteit. Deze zijn zowel vanuit snelheidsverhoging en tolerantie verfijning geprofiteerd. Restmateriaal begint nu zien van 0,15 mm toe in gele kleur wordt dan oranje tot aan rood en dan diep rood.

Draaibank Mill Turn
De draaibank molen beurt Y-as module heeft een verfijning aan steun verminderen en verbeteren van de programmering consistentie had. Bogen op de Y-as zijn nu beperkt tot R hetzelfde als de bogen van de wikkelcyclus slechts naar R. De meerderheid van de controles Fanuc zijn de voornaamste accepteert alleen R de wikkelcyclus en we hebben de Y staan ​​voor dezelfde in versie 11.02