OneCNC XR9 versie 74.44

OneCNC XR9 Release 74.44 is vandaag uitgebracht.

Dit is een grote update die veel aanpassingen bevat op basis van klantrapporten en onze eigen tests.
De bestandsimport van .stp- en .sldprt-bestanden is herzien om de best mogelijke import van deze bestandstypen mogelijk te maken.

Taalupdates
Nederlandse en Koreaanse vertalingen zijn in deze release bijgewerkt

OneCNC XR9 Release 74.44 is nu beschikbaar op de OneCNC-updateserver voor gebruikers met een OneCNC XR9-licentie.