OneCNCXR8 Release 62.62

OneCNC heeft een nieuwe update uitgebracht voor OneCNCXR8 versie 62.62

De belangrijkste wijzigingen in deze versie-update worden hier vermeld.

1384 True Type-lettertypen
De gebruiker meldde dat hij True Type Font aan het systeem had toegevoegd en het niet in OneCNC kon selecteren.
Windows 10 slaat nu lettertypen op in gebruikersgegevens, dus nu initialiseert OneCNC dit ook.

1363 Profielfunctie
Als gebruikers een ongepast gereedschapstype hebben geselecteerd in Mill-profiel, bijvoorbeeld door een steekproef te selecteren, kan dit een crash veroorzaken. Er is bescherming toegevoegd voor gebruikers die het verkeerde gereedschapstype selecteren.

1378 Clean Circle-functie
Meerdere onderdelen met een schone cirkel riepen het wisselen van gereedschap tussen bewerkingen. Nu gecorrigeerd.

1366 Profiler-nesting
Gebleken is dat het niet verlaten van een handmatig nest een uitzondering kan veroorzaken. Deze release corrigeert het voor gebruikers die de functie niet afsluiten.

1371 Draaibank gereedschapsbestand
De gereedschapshistorie gecorrigeerd die bestond in de installatie van het gereedschapsbestand

1372 1377 talen
Aan deze release is een nieuwe update in de Japanse taal toegevoegd.
Aan deze release is een nieuwe Chinese vertaling toegevoegd

1380 Gereedschapspad voor draaibankafwerking Snijden tot einde instelling
De instelling voor het afsnijden van de draaibank tot het einde is verbeterd om de instelling voor het ongecontroleerd afsnijden te observeren.

1382 Draaibank Turn-Rough met slimme grens
Draaibank Turn Rough met Smart Boundary is bijgewerkt om de afhandeling van de grens te verbeteren

1379 Draaibank Turn-Rough
Draaibank Turn Rough is bijgewerkt om toolpadprofielen met ondersnijdingen beter af te handelen

1367 Afdrukinstellingen niet onthouden
De informatie over de afdrukinstellingen die toegankelijk is via de knop 'Instellingen' linksonder in het dialoogvenster Afdrukken, werden niet onthouden.
Deze update corrigeert dat probleem.

1368 Afdrukken van geschaalde 2D-tekening
Dit is een rapport over het afdrukken van een tekening gemaakt met 3D naar 2D tekenfunctie.
Bij het toevoegen van een nieuwe tekening met een schaalinstelling die niet 1: 1 is, was er een afdrukprobleem.
Deze update corrigeert dat probleem.

NOTITIE:
U zult merken dat er nummers zijn gekoppeld aan elke vermelde wijziging, dit zijn interne OneCNC-nummers.

OneCNCXR8 Release 62.62 is nu beschikbaar in OneCNC Bestandsbeheer