OneCNCXR7 Release 52.22

We hebben vandaag OneCNCXR7 versie-update 52.22 uitgebracht

Deze versie is van toepassing op alle OneCNCXR7-toepassingen.

Deze update bevat een flink aantal oplossingen uit klantrapporten.

Updates voor Japanse helpbestanden

Updates voor de Japanse taal

In OneCNCXR7 werden bestanden geladen van OneCNCXR6 en eerder naar OneCNCXR7 en er waren schaalproblemen in de afmetingen en documentatie als gevolg van de gewijzigde methoden in OneCNCXR7. Deze versie 52.22 lost dat probleem op.

De Pages-functie in OneCNCXR7 had problemen bij het hernoemen van bestanden, dit is behandeld in deze release 52.22

Dit is nu beschikbaar in de OneCNC Update Server voor alle OneCNCXR7 gelicentieerde gebruikers.