OneCNCXR7 Release 52.04

OneCNC heeft OneCNCXR7 versie Release 52.04 uitgebracht

Dit is nu beschikbaar in de OneCNC Update Server.

Deze update is van toepassing op alle OneCNCXR7-versies.

Deze update bevat verschillende kleine correcties en updates die in OneCNC-tests zijn gevonden, evenals gebruikersrapporten. Deze OneCNC-update is de start voor het ondersteunen van Parasolid v30.0-bestanden.

Parasolid-versie v30.0 breidt klassieke B-rep-modellering uit naar de kracht van convergente modellering. Parasolid v30.0 biedt verbeteringen aan de klassieke B-rep om meer geavanceerde functies effectiever in te zetten

OneCNCXR7 versie 52.04+ is het begin van Parasolid v30-ondersteuning voor het importeren van bestanden.

Deze update is nu beschikbaar voor alle gelicentieerde gebruikers van OneCNCXR7 vanaf de updateserver.