OneCNCXR7 Release 51.84

We hebben vandaag OneCNCXR7 Versie Release 51.84 uitgegeven

Er zijn een paar aanpassingen in deze release.

Deze versie is van toepassing op alle OneCNCXR7-systemen.

Lagen

Alle geëxtraheerde entiteiten worden automatisch toegepast op de naam die wordt geëxtraheerd. Nu als een gebruiker meerdere grenzen wilt opheffen om ze te scheiden, hoeven ze alleen de rechtermuisknop op te maken en toe te voegen aan de laagnaam, bijvoorbeeld. uitgehaalde zak op die manier zullen zij een overzicht hebben van waaruit de geëxtraheerde was.

Dit is veelzijdiger die kopieert enz. En zorgt voor logisch netjes houden.

Rechtsmuis op laagnaam

select 1

Voeg bijvoorbeeld een zak toe

select 2

Gebruikers TIP

Een tip over geëxtraheerd als het een 3D-model is, gebruikt u alleen maar 'onttrek alles', omdat het mogelijk duizenden entiteiten in de database toevoegt en uw systeem onnodig vertraagt. Als alles wat je nodig hebt, zijn sommige maten van het model, zijn er betere tools in verifieergegevens of selecteer individuele items zonder het systeem te vertragen. Een andere tip is, als u moet selecteren selecteert u alles wat nodig is van de gecreëerde entiteiten en klikt u ongedaan om de database van de entiteiten te ontdoen.

Deze OneCNCXR7 Versie Release 51.84 is nu beschikbaar in de update server.