OneCNCXR6 40,68

OneCNCXR6 Versie 40.68 is uitgebracht en is beschikbaar in de update-server.

Nieuwe functies:

OneCNCXR6 Frezen Versies

In deze release zijn er een aantal wijzigingen in de traditionele zak functie.

De traditionele pocket-functie heeft een functie voor de laatste diepte van de snede pas dat de ftool liften en hellingbanen naar de volgende overgang positie verlaten van een veel schonere pas tussen passen. Deze functie is de automatische standaard en er is een nieuwe functie die het mogelijk maakt voor deze functionaliteit uit te schakelen wanneer gewenst.

Er is een wijziging in de spiraal gerichte functie.

De gerichte functie bij de instelling ook spiraal heeft standaard liften na elke spiraal om de overgang naar de volgende spiraal naar de finish te verbeteren en deze instelling kan nu worden veranderd om geen lift, indien gewenst.

Nieuwe functies Alle versies

Updates voor de Help-bestanden voor alle versies.

De toevoeging aan alle OneCNC software versies van de back-up archief systeem

OneCNCXR6 Italiaanse Versies

De software is nu volledig gelokaliseerde met Italiaanse menu's en dialoogvensters in de software.

Italiaanse helpbestanden en tutorials.

OneCNCXR6 Wire EDM Versies

Gecorrigeerd de installatie monster bestanden te installeren

OneCNCXR6 Talen

Aanpassingen aan de Deense, Duitse, Japanse en Nederlandse versies.

Dit OneCNCXR6 versie is nu beschikbaar in de vorm van de update server.