OneCNCXR5 30.65

OneCNCXR5 30.65 werd uitgebracht en heeft de volgende wijzigingen.

Er zijn 9 nieuwe taal toevoegingen.

De Taal veranderingen zijn:

Deens
Nederlands
Frans
Duits
Italiaans
Japanse
Koreaans
Pools
Turks

Items die niet in de laatste update werd vermeld, zijn:

Gebruik ";" Heidenhain reacties

OneCNC Post heeft nu een instelling in de post op de pagina algemene instellingen.
Geef dit en al () reacties worden vervangen, dit betekent dat in HEIDENHAIN is nu mogelijk om het gereedschap lijst functie in de post om alle instrumenten in het hoofd van het programma.

Process Tool pad Groep

Deze bevat nu een instelling genaamd Table Load Verplaats deze kunnen worden gebruikt om een ​​tabel laden positie in het programma in te voeren bij gebruik van de 3-as re-functie bijvoorbeeld.

Graphics Beeldscherm

Werd een correctie toegepast om grote radius oppervlakken op modellen beter weer te geven. Dit is onderdeel van de nieuwe laad-aanpassingen voor grote bestanden.