OneCNCXR3 11.30

BELANGRIJK

ALS U EEN OneCNCXR3 NETWERK VERSIE NIET V11.30 UPDATE geïnstalleerd als u eerder hebt geïnstalleerd Server versie 2

WENN SIE MIT EINER OneCNCXR3 NETZWERKVERSION arbeiten, installieren SIE V11.30 NICHT Bevor SIE EIN NEUES vergeten FÜR DEN SERVER ANGEFORDERT HABEN

Aanpassingen zijn gedaan om de volgende OneCNC producten:

OneCNCXR3 Mill Versies

Aanpassing aan Machine Boorcycli bij het ​​gebruik van het werk, waaronder multi-as.

Dit is voor Heidenhain evenals ISO boorcycli en brengt ze in overeenstemming met de automatische boorcycli.

Aanpassingen zijn gedaan om het materiaal bibliotheek dialoogvenster om beter omgaan met de grafische look en instellingen niet standaard scherminstellingen en of grafische kaarten

Alle OneCNCXR3 versies:

Er zijn wijzigingen aangebracht in de volgende talen:

Koreaans
Pools