OneCNCXR2 7.62

Update OneCNCXR2 V7.62 vrijgegeven 18 juni 2006.

Deze update heeft wel nieuwe functies en een aantal aanpassingen en verfijningen aan de software.

Dit geldt voor alle:

OneCNCXR2 Frezen versies

OneCNCXR2 draaibank Versies.

Deze update is gebaseerd op de gebruiker rapporten en onze voortdurende interne kwaliteitscontrole.

Deze functionaliteit is nieuw:

OneCNCXR2 Frezen versie

Profiel functie met behulp van Machine Cutter Comp.

Deze heeft nu volledige capaciteit voor terug plot en simuleren nauwkeurig de bewegingen van de machine van binnenkomst en uitgang. Dit zal kritische bewegingen van de machine veel meer visuele en nauwkeurig tot wat de werkelijke machine bewegingen maken.

OneCNCXR2 draaibank Versies

Draaibank Gereedschapsrevolver positieregeling (Tool Change)

De draaibank heeft een nieuw dialoogvenster voor de controle van deze.

De update is nu beschikbaar via de automatische update-server.

De Extrude functie werd toegevoegd aan de OneCNCXR2 draaibank versie modellering.

De toonhoogte uitgang in draaibank Threading cycli werd gewijzigd om decimalen te accepteren in de Duitse versie in plaats van komma's.

De G71 en G72 cycli werden gewijzigd om een ​​snelle actie op de eerste regel van de cyclus te maken voor een meer efficiënte cyclus bewegen hebben.

De G71 en G72 Cycles werden gewijzigd jaar hebben de mogelijkheid alleen de eerste en de laatste regel van de cyclus in plaats van iedere lijn nummeren. Het vermogen is ook nog steeds is er elke lijn nummering is vereist.

De G76 of G92 Threading cycli "I" waarde werd gewijzigd om altijd een negatieve waarde voor OD draden en een positieve waarde voor ID-threads zijn.

De Turn Gezicht functie werd aangepast voor het ondersteunen G41 Cutter Comp behulp Left Hand scharen op de rug van een baas als voorbeeld.

Als er een probleem is het downloaden gewoon opnieuw proberen later omdat de server bezig kan zijn en kan u vertellen dat u het bestand of dergelijke te vinden.

We hebben nog steeds krijgen gebruikers springen op de server naar de vorige OneCNC versies denken dat er nieuwe functies werken. Alle vorige versies te OneCNCXR2 zijn afgerond en geen nieuwe functies of functionaliteit niet ontvangen.

Om de nieuwste technologie te krijgen en je hoeft niet OneCNCXR2 u contact moet opnemen met uw verkoopkantoor over de OneCNCXR2 omdat deze updates zijn alleen voor OneCNCXR2.