OneCNCXP 5.46

OneCNC-XP 5.46 is vrijgegeven wanneer u deze nodig hebt na het lezen van de details.

De enige functie gewijzigd in deze update is de incrementele instelling van de post.

Als je van bijna iedereen gebruik OneCNC gebruikt absolute programmering deze update is niet vereist.
Maar om veiligheidsredenen is het aanbevolen dat u het installeert.

Opmerking:
Voor de veiligheid raden we u incrementele automatische programmering op elk gewenst moment, tenzij je een controller die geen absolute programmering.

De belangrijkste reden daarvoor is moeilijk om veilig opnieuw start een programma voor een en op veel machines kan leiden tot dimensionele problemen 3D delen bijzonder.