OneCNCXP 5,43

OneCNCXP 5.43 is vrijgegeven downloadt.

Deze update corrigeert een probleem gevonden in bepaalde omstandigheden bij de verificatie van een volledige cirkel beweging in 2D grafische vanwege opengl hoewel de NC-code correct zou zijn.

Deze update corrigeert nu die controle voor alle grafische kaarten.

OneCNCXP wordt geleverd met de NC bericht instellingen cirkelvormige beweging op de helft die correct controleert en deze update is niet vereist voor dat.

Gebruikers bepalen van hun NC bericht instelling om volledige cirkelbeweging moeten controleren dat hun machine het goed kan omgaan om ervoor te zorgen het is hetzelfde als de juiste verificatie.

Sommige machines kunnen een probleem met dit vanwege het feit dat het begin-en eindpunt van de beweging in dezelfde positie.

Download deze update.