OneCNC XR9 versie 74.08

OneCNC XR9 Release 74.08 is vandaag uitgebracht.

Deze update bevat een bijgewerkt XR9 Help-bestand en bevat ook de volgende wijzigingen:

CAD
Er zijn aanpassingen gedaan om het volgende te verbeteren:
Afdrukken in inch-eenheden
Kopieer / plak van XR8 naar XR9
Dimensies dialoogvenster weergegeven
Geëxtraheerde randen
Lagen
Gedraaide vaste stoffen

Bestand importeren
Dxf importeren aangepast om bestanden met verschillende geometrie en dimensieschaal te verwerken
Verbeterde afhandeling van dxf-radius- en diameterafmetingen
Verbeterde schaling van .stp-import in inch-eenheden

HS Zakken
Verbeterde nauwkeurigheid van de bewerkingstijdberekening van het werkblad

Toolpaths voor 3D-modellen
Planar Finish Gezicht aangepast om overtollige liften op sommige oppervlakteranden te verminderen
Verbeterde nauwkeurigheid van het betreden van de hellinggrens op Z-niveau

Molen-draai
Aanpassing van plaatsing van C-asvlak-toolpaden in combinatie met Y-asbewerkingen

DraadEDM
Verbeterde afhandeling van niet-overeenkomende boven- en onderprofielen voor draadsnijden met 4 assen

Taalupdate
De Koreaanse vertaling is bijgewerkt in deze release

OneCNC XR9 Release 74.09 is nu beschikbaar in de OneCNC-updateserver