Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR8 versie 63.29

OneCNCXR8 versie release 63.29

DXF-export
Er zijn aanpassingen gemaakt aan de DXF-export om lettertypen in DXF beter te kunnen verwerken

Gereedschapswisseling
We hebben interne wijzigingen aangebracht in gereedschapsselectie en gereedschapswijzigingen om de simulatie van gereedschapswissels en de snelheid van previews te verbeteren.
Door deze wijzigingen zijn eerdere vertragingen bij het maken van gereedschapsmodellen verminderd.

Duitse taal
Bijgewerkte Duitse taal is toegevoegd in deze release.

DXF Import Export
Er zijn aanpassingen gedaan aan DXF om de entiteitskleuren beter te kunnen verwerken.

Taal Chinees
In deze release zijn bijgewerkte Chinese talen voor traditioneel en vereenvoudigd toegevoegd.

NC Manager
De NC Manager heeft nu nieuwe geavanceerde functionaliteit om grote hoeveelheden gereedschapsgegevens beter te kunnen verwerken.
Er zijn klanten met een enorm aantal toolpath-bewerkingen in de NC-manager. NC Manager met een groot aantal bewerkingen gebruikt een verticale schuifbalk.
Wanneer een nieuwe toolpath-bewerking wordt gegenereerd of bewerkt, wordt de NC-manager vernieuwd en werd de verticale schuifbalk automatisch bovenaan gezet.
De nieuwe toegevoegde functionaliteit is veel efficiënter en behoudt zijn positie nadat de toolpath-wizard is gesloten.

Draadvonken
Punch cut had aanpassing

Japanse taal
In deze release is een Japanse taalupdate opgenomen

Japans Help-bestand
In deze release is een bijgewerkt Japans helpbestand opgenomen

OneCNCXR8 versie 63.29 is nu beschikbaar in de OneCNC-updateserver

Lees meer ...

OneCNCXR8 versie 63.26

OneCNCXR8 versie release 63.26

De belangrijkste aanpassingen in deze release.

DXF importeren / exporteren
Export van DXF is aangepast.

Draadvonken
G92 output Startpunt is gecorrigeerd

4-assige omloop
De output van de boorcyclus in wikkel is aangepast.

Draadvonken
Draadvonken post output aangepast.

OneCNCXR8 Help-bestand
Het OneCNCXR8-helpbestand heeft een grote update ontvangen.

Taal
Aan deze release is een Duitse taalupdate toegevoegd

Draadvonken
De mogelijkheid om te scrollen is toegevoegd aan het dialoogvenster Draadvonken

OneCNCXR8 versie 63.26 is nu beschikbaar in de OneCNC-updateserver voor alle gelicentieerde OneCNCXR8-gebruikers.

Lees meer ...

OneCNCXR8 versie 63.24

OneCNCXR8 versie 63.24

Deze release heeft zowel nieuwe functies als updates en fixes van rapporten.

In deze release hebben we nieuwe instellingen opgenomen in de volgende functies.

Dit is vooral bedoeld om gebruikers te helpen die een gereedschap met een grotere tipradius nodig hebben dan de diepte van het gereedschapspad.

Gebruik in eenvoudige bewoordingen de verticale instelling overal waar de gereedschapsdiameter niet buiten de geselecteerde grens mag komen.

Voorraad Toolpaths

Freesprofiel voorbewerken en afwerken

Mill Pocketing voorbewerken en afwerken

Cirkel voorbewerken en afwerken

Wat doen deze nieuwe instellingen?

Verticale instelling

Bestuurt het gereedschap tot aan de diameterrand van het gereedschap

Tip instelling

De tipradius van het gereedschap

Waar wordt het voor gebruikt:

Hierdoor kunnen gebruikers gereedschappen gebruiken met een "tipradius groter dan de diepte van het gereedschapspad" en controle hebben over de gereedschapsrand naar de diameter van het gereedschap of de tipradius naar de rand.

Dit zorgt voor de situaties waarin het gebruik van de punt naar de rand ertoe kan leiden dat de diameter van het gereedschap buiten de grensrand valt.

Deze grafiek toont de tooltip tot aan de grensrand

U zult zien dat in deze situatie de gereedschapsdiameter buiten de grens valt als de tipradius groter is dan de diepte.

Deze afbeelding toont de dialooginstellingen die zijn ingesteld op de punt

Deze afbeelding toont meer in detail de instelling die is ingesteld op de punt

Deze afbeelding toont het apparaat in verticale stand

U zult zien dat bij deze instelling een gereedschap wordt gebruikt met een grotere tipradius dan de diepte waarop de tip de grens niet bereikt.

Deze afbeelding toont de dialooginstellingen die zijn ingesteld op de verticale instelling

Deze afbeelding toont het apparaat met behulp van de verticale instelling in meer detail

U zult opmerken dat bij deze instelling een gereedschap wordt gebruikt met een grotere tipradius dan de diepte waarop de tip de grens niet bereikt en dat de gereedschapsdiameter de grens niet overschrijdt.

OPMERKING.
Als een gebruiker deze nieuwe instellingen in bepaalde gevallen gebruikt als een gebruiker een grotere tipradius gebruikt dan de diepte van het gereedschapspad, krijgt de gebruiker nog steeds een bericht om de simulatie te controleren, omdat simulatiecontrole altijd belangrijk is. In die situaties is het slechts een herinnering aan de gebruiker om de simulatie te controleren.

OneCNCXR8 versie 63.24 zal beschikbaar zijn in de OneCNC updateserver voor alle OneCNCXR8 gelicentieerde gebruikers.