Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR6 bijwerken 40,78

We hebben OneCNCXR6 versie Versie update 40.78 vrijgegeven

Deze update bevat een belangrijke update van het 5-assige paal mogelijkheid om een ​​machine aan te passen doorgaans als de Grob Horizontale stijl CNC-bewerkingscentrum.

Dit is in wezen een horizontale stijl 5-assige machine en deze afbeelding ziet u de configuratie-as.

grob_2

Dit toont een typische machine.

grob_cnc

De post is zelf configureerbaar door de gebruikers van de multi-as + pagina.

Neem voor meer informatie contact op met uw lokale OneCNC support office.

andere wijzigingen

Er zijn-update wijzigingen in de taal versies ook in deze versie.

Deze update heeft andere kleine aanpassingen afgeleid van de klant gebruiker rapporten.

Deze update is nu beschikbaar in de OneCNC update Server voor de gebruikers die OneCNCXR6 Licenties hebben.