Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR5 31.10

We hebben een update uitgebracht voor OneCNCXR5 alle versies updaten 31.10

Deze update bevat de volgende

Ondersteuning voor Solidworks 2014

OneCNC ondersteunt nu de directe importbestand van Solidworks 2014 evenals de vorige versies

Werk tot Z niveau afwerking

De CAM Z niveau bewerking functie heeft een verdere herziening moest de optimalisering van de baan functionaliteit.

Dit was te wijten aan rapporten en lopend intern testen van de afwerking van de bewerkte onderdelen.

Updaten naar DXF en DWG vertalers

De DXF en DWG import vertalers hebben aanpassingen aan de invoer moest een aantal poly-lijnuitgang betere ondersteuning van enkele CAD-systemen.

Update naar Translator STAP

OneCNC vertalers worden voortdurend geactualiseerd in lijn met de klantenservice bestanden ontvangen

Aanpassingen aan de client-instellingen voor netwerk-installaties

OneCNC netwerk installaties een revisie hebben gehad om de client software om beter te ondersteunen enkele verdachte netwerkkaarten en USB-poorten.

Upgrade naar de On-Line Help-bestand

De on-line help-bestand is een verdere upgrade gehad. Deze helpbestand upgrades zijn gaande en worden bijgestaan ​​door inclusief ondersteuning rapporten.