OneCNCXR5 30,54

Det finns några nya tillägg ändringar och justeringar av denna version, och de gäller för alla versioner av OneCNCXR5

Ny funktion för OneCNCXR5 Mill Expert
OneCNCXR5 Mill Expert stöder nu Slot Verktyg för undercut bearbetning. Detta möjliggör en betydligt ökad skärningen än den Lollypop verktyg som tidigare var det enda verktyget automatiskt stöd. Detta Slot verktyg förmåga möjliggör en vassa kanter verktyg (båda kanterna) eller en kantradie verktyg (båda kanterna radie) stöd.

Ny funktion för OneCNCXR5 svarv Expert
OneCNCXR5 Lathe Expert Multi Axis stöder nu Slot Verktyg för undercut bearbetning. Detta möjliggör en betydligt ökad skärningen än den Lollypop verktyg som tidigare var det enda verktyget automatiskt stöd. Detta Slot verktyg förmåga möjliggör en vassa kanter verktyg (båda kanterna) eller en kantradie verktyg (båda kanterna radie) stöd.

Förändringar för alla CAM-versioner av OneCNCXR5
Det finns ett förändrat dialog för jobbet blad för att hjälpa användarna med hjälp av en låg upplösning laptop. Detta gör det möjligt för kontrollknapparna nås lättare.

Språk
Nya uppdaterade språk infördes för att stödja lödder funktionalitet.

Windows 8
Justeringar gjordes för OneCNCXR5 att stödja den nya Windows 8 operativsystem. Det är inte officiellt godkänd som ännu för Windows 8 på grund av att Windows 8 ännu inte realeaed i den slutliga versionen.

OneCNCXR5 Mill Manuell
Det finns en ny OneCNCXR5 Tryckt version Mill Manual nu tillgänglig. Kontakta supportkontor för att få ditt exemplar.

Andra justeringar
Övriga justeringar tillämpas på Z nivå grov, Z-nivå Flat Bearbetning, Z nivå grov-och Z-nivå Rest Grov bearbetning. Dessa gäller pågående toleransjusteringar.