OneCNCXR5 30,54

Der er nogle nye tilføjelser ændringer og tilpasninger af denne version, og de ​​gælder for alle versioner af OneCNCXR5

Ny funktion til OneCNCXR5 Mill Expert
OneCNCXR5 Mill Expert understøtter nu Slot Værktøjer til undercut bearbejdning. Dette giver mulighed for en langt øget underbyde end Lollypop værktøj, som tidligere var den eneste værktøj automatisk understøttet. Dette Slot værktøj evne giver mulighed for en skarpkantet værktøj (begge kanter) eller en kant radius værktøj (begge kanter radius) støtte.

Ny funktion til OneCNCXR5 Drejebænk Expert
OneCNCXR5 Drejebænk Expert Multi Axis understøtter nu Slot Værktøjer til undercut bearbejdning. Dette giver mulighed for en langt øget underbyde end Lollypop værktøj, som tidligere var den eneste værktøj automatisk understøttet. Dette Slot værktøj evne giver mulighed for en skarpkantet værktøj (begge kanter) eller en kant radius værktøj (begge kanter radius) støtte.

Ændringer for alle CAM versioner af OneCNCXR5
Der er en ændret dialog for Job Sheet at hjælpe brugere med en lav opløsning laptop. Dette muliggør kontrol knapper til at få adgang til mere nemt.

Sprog
Nye opdaterede sprog blev indført for at støtte den skumme funktionalitet.

Windows 8
Der blev foretaget justeringer for OneCNCXR5 at støtte det nye Windows 8-operativsystemet. Det er ikke officielt endnu godkendt til Windows 8, fordi Windows 8 er endnu ikke realeaed i den endelige version.

OneCNCXR5 Mill Manual
Der er en ny OneCNCXR5 trykt udgave Mill Manual nu tilgængelig. Kontakt venligst din støtte kontor for at modtage din kopi.

Andre justeringer
Justeringer, der anvendes til Z niveau skrub, Z niveau Flat Machining, Z niveau skrub og Z niveau Rest Skrub bearbejdning. Disse gælder for løbende tolerancekrav justeringer.